плюс Абонирай се

Д-р Евелина Атанасова

Гастроентеролог

София

· 15 - 20 години опит
Най-ранен час: 15 юни 10:00

Д-р Евелина Атанасова е специалист гастроентеролог в София с над 16 години медицински опит. Интересите ѝ са в сферата на хронични чернодробни заболявания, вирусни хепатити, съвременни методи за лечение на чернодробни заболявания, първични и метастатични чернодробни тумори. Извършва неинвазивна оценка на фиброзата на чернодробни заболявания, ехографска оценка на горен и долен ГИТ и конвенционална и доплер ехография. Д-р Атанасова не преглежда деца.

Образование

Завършва Медицински университет София през 2008 г. Своята специалност Гастроентерология придобива през 2016 г.

Квалификации
  • Абдоминална ехография, първо ниво;
  • Абдоминална доплер ехография, второ ниво;
  • Интервенционална абдоминална ехография, трето ниво;
  • 8 публикации, 3 от които чуждестранни с импакт фактор;
  • Съавтор на 4 учебника;
  • Член на Българско дружество по гастроентерология и гастроинтестинална ендоскопия, Българска асоциация по ултразвук в медицината
Биография

Д-р Атанасова е работила като санитар в МБАЛ Доверие. Провела е стаж в Ултразвукова амбулатория към Клиника по хирургия на Zealand University Hospital Køge Denmark. От 2009 г. практикува в Клиника по гастроентерология в УМБАЛ Св. Иван Рилски. Към момента е част и от екипа специалисти на МЦ Престиж София. Владее английски и немски език.

Все още няма оставени оценки
Оценките в Супердок са от реални пациенти, резервирали час за преглед онлайн. Резервирайте час и споделете Вашето мнение!

Запази час

МЦ Престиж

София · бул. Цар Борис III 144 · Телефон: 024430000
javascript loading...
Важна информация

МЦ Престиж разполага с лаборатория и паркинг. Моля, носете с Вас на прегледа предходната медицинска документация, с която разполагате.