Емил Георгиев, Психолог, Психотерапевт, София | Супердок

Емил Георгиев

Психолог, Психотерапевт

София

· 10 - 15 години опит
Най-ранен час: 12 септември 11:00

Емил Георгиев е психолог и психотерапевт в София с над 11 години опит в клиничната практика. Консултира юноши и възрастни с емоционални предизвикателства и трудности във взаимоотношенията, хора с тревожни и депресивни състояния и проблеми в развитието на личността. Емил Георгиев консултира деца само в юношеска възраст.

Healee
Емил Георгиев провежда и онлайн консултации – може да се свържете с него в приложението Healee.
Образование

Завършва бакалавърско обучение по психология в Нов български университет през 2010 г. и има придобита магистърска степен по клинична социална работа през 2013 г. Докторант е по социална психология към Институт за изследване на населението и човека към Българска академия на науките.

Квалификации
  • Сертификат за Business Leadership Coaching към Cevey Systems;
  • Специализира психоанализа и има завършено четиригодишно теоретично обучение към Българско психоаналитично общество към Международна психоаналитична асоциация;
  • Кандидат по психоанализа на Българско психоаналитично общество;
  • Член на Българско психоаналитично общество;
  • Участва в множество национални и международни конференции по психоанализа.
Биография

От 2007 г. Емил Георгиев работи като индивидуален и групов консултант под супервизия в терапевтична общност Феникс и като клиничен социален работник във фондация "За нашите деца". Стажува във Военномедицинска академия в Отделение по психиатрия. От 2009 г. до 2014 г. работи като индивидуален и групов терапевт в специализирана клиника за лечение на зависимости Канчелов. От 2014 г. е основател на център за психотерапия и психоанализа Ателие Афект София. Владее английски език.

Допълнителна информация
atelieafect.com
Все още няма оставени оценки за този лекар.
Оценките в Супердок са от реални пациенти, резервирали час за преглед онлайн. Резервирайте час и споделете Вашето мнение!

Запази час

Видео консултации

Провежда видео консултации през приложението Healee .
javascript loading
Важна информация

Това е календар за ВИДЕО консултации с Емил Георгиев в приложението Healee. За записване на час за преглед в кабинета, моля използвайте другия календар.

Ателие Афект - Център за психотерапия и психоанализа

София · ул. Цар Симеон 13, ет. 3, звънец Ателие Афект · Телефон: 0882977236
javascript loading
Важна информация

Емил Георгиев консултира деца само в юношеска въраст. Моля, носете с Вас на прегледа предходната медицинска документация, с която разполагате.

Healee

Направи онлайн консултация с

Емил Георгиев

Свържи се с лекаря в Healee. Питай за симптоми и оплаквания, споделяй здравни данни, снимки, лабораторни резултати. Получи консултация и насоки за лечение.
Свържете се с лекаря

Свали Healee от App Store или Google Play, или ползвай на app.healee.com