Д-р Елена Родопска, дм, Педиатър, Детски невролог, София | Супердок

Д-р Елена Родопска, дм

Педиатър, Детски невролог

София

· 15 - 20 години опит
Най-ранен час: В момента няма свободни часове

Д-р Елена Родопска, дм е специалист детски невролог и педиатър с дългогодишен опит. Преглежда на деца с епилепсия, церебрална парализа, интелектуален дефицит, мозъчно-съдови, автоимунни и дегенеративни заболявания, множествена склероза, главоболие и невромускулни заболявания. Д-р Родопска преглежда деца на възраст над 1 година.

Образование

Завършва Медицински университет София и има придобити специалности Детски болести и Детска неврология. Има придобита научна и образователна степен доктор след защита на дисертация на тема: Детска церебрална парализа, епилепсия и интелектуален дефицит.

Квалификации
  • Специализация в детски клиники в Тулуза и Париж Франция;
  • Член на Български лекарски съюз, Научно дружество по неврология, психиатрия и психология на детското развитие, Научно дружество по епилепсия и Европейско дружество по детска неврология.
Биография

От 2003 г. до 2008 г. д-р Родопска е работила като педиатър в СБАЛДБ Проф. Ив. Митев. От 2008 г. до 2011 г. е практикувала като детски невролог в Клиника по нервни болести за деца към СБАЛДБ Проф. Ив. Митев. От 2011 г. работи в Клиника по нервни болести за деца към МБАЛНП Св. Наум София. Към момента е част и от екипа специалисти на МДЦ Превентика София. Владее английски език.

Допълнителна информация
preventica.bg
Все още няма оставени оценки за този лекар.
Оценките в Супердок са от реални пациенти, резервирали час за преглед онлайн. Резервирайте час и споделете Вашето мнение!

Запази час

МДЦ Превентика

София · р-н Витоша, ул. Донка Ушлинова 2, вх. 4 · Телефон: 0876320001 · 024399001
Работи с деца
javascript loading
Важна информация

Работи с деца над 1 година.
Моля, носете с Вас на прегледа предходната медицинска документация, с която разполагате.

Безкасови прегледи със застрахователи
Доверие Евроинс