Д-р Светослав Савов, Психолог, Психотерапевт | Супердок

Д-р Светослав Савов

Психолог, Психотерапевт

10 - 15 години опит
Най-ранен час
понеделник в 10:00

Светослав Савов е клиничен психолог и психоаналитик в София с над 15 години опит. Работи индивидуално с възрастни с емоционални и отношенчески проблеми. Консултира родители със затруднения в грижите за децата.

Healee
Д-р Савов провежда и онлайн консултации – може да се свържете с него в приложението Healee.
Образование

Завършва бакалавърска програма по Психология в СУ "Св. Климент Охридски". Придобива магистърска степен по клинична психология в Нов български университет и научна степен доктор по психология към департамент Когнитивна наука и психология в Нов български университет след защита на дисертация на тема "Ментализация и личностова организация при хероинозависими пациенти". През 2017 г. завършва обучение за психоаналитик към Психоаналитичен институт за Източна Европа "Хан-Грьон Пракен".

Квалификации
  • От 2009 г. до 2015 г. - Участник в клинични семинари към Берлински психоаналитичен институт "Карл Абрахам";
  • 2011 г. - Обучителна изследователска програма на Международна психоаналитична асоциация и Лондонски университетски колеж;
  • Автор на поредица публикации в областта на ментализацията, личностовите разстройства и изследванията в психоанализата;
  • Член на Българско психоаналитично общество, Дружество на психолозите в България и Международна психоаналитична асоциация.
  • Участник в международни конференции и конгреси в областта на психологията и психоанализата.
Биография

От 2006 г. до 2010 г. Светослав Савов е клиничен психолог в МЦ Доверие за здраве, а от 2008 г. до 2012 г. в МЦ Хоризонт. Работил е като асистент и главен асистент към департамент Когнитивна наука и психология на Нов български университет. Бил е директор на МП Клинична психология – психоаналитична перспектива, НБУ. От 2012 г. до 2015 г. е клиничен психолог в Асоциация Анимус и координатор на Център за професионално обучение. От 2009 г. развива психотерапевтична практика. Преподава в обучителната програма на Българското психоаналитично общество. Владее английски език.

Допълнителна информация
psychoanalysis-sofia.wixsite.com/svetoslav-savov

Потвърдени мнения на пациенти

  • Обща оценка
  • Време за изчакване
  • Отношение
Рейтинг
2 оценки
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение

Запази час

Видео консултации

Д-р Савов провежда видео консултации през приложението Healee .

error
Важна информация

Това е календар за ВИДЕО консултации със Светослав Савов в приложението Healee.

Healee

Направи онлайн консултация с

Д-р Светослав Савов

Свържи се с лекаря в Healee. Питай за симптоми и оплаквания, споделяй здравни данни, снимки, лабораторни резултати. Получи консултация и насоки за лечение.
Свържете се с лекаря

Свали Healee от App Store или Google Play, или ползвай на app.healee.com