Доц. Калинка Коприварова, дм, Педиатър, Детски ендокринолог, София | Супердок

Доц. Калинка Коприварова, дм

Педиатър, Детски ендокринолог

София

· Над 30 години опит
Най-ранен час
В момента няма свободни часове

Доц. Калинка Коприварова е специалист по детски болести и детска ендокринология в София с над 45 години опит. Консултира деца и юноши до 18 годишна възраст с всички ендокринни заболявания и нарушения в обмяната на веществата, особено такива с наднормено тегло и метаболитен синдром, като прилага съвременни методи на диагностика и лечение.

Образование

Доц. Коприварова завършва Медицински университет София през 1968 г. Своите специалности по Детски болести и Детска ендокринология придобива през 1974 г. и 1981 г.

Квалификации

Следдипломно обучение по Здравен мениджмънт.

Биография

След своето дипломиране доц. Коприварова работи в продължение на 7 години като ординатор и завеждащ ревмокардиологичен кабинет в МБАЛ Монтана, след което продължава своята кариера в Клиника по ендокринология, диабет и генетични заболявания на СБАЛДБ "Проф. д-р Иван Митев" София до 2011 г. Доц. Коприварова е била Национален консултант по Детска ендокринология и Началник на Клиниката по ендокринология в СБАЛДБ "Проф. д-р Иван Митев" в продължение на 22 години. От 2011 г. до 2019 г. е част от екипа специалисти в МЦ по Детски болести София. От 2020 г. работи в МЦ Диабет София.

Допълнителна информация
www.diabet-doctor.bg
Все още няма оставени оценки за този лекар.
Оценките в Супердок са от реални пациенти, резервирали час за преглед онлайн. Резервирайте час и споделете Вашето мнение!

Запази час

МЦ Диабет

София · ул. Св. Георги Софийски 14-20, вх. Б, ет. 1 · Телефон: 0887360808

Важна информация

Моля, носете с Вас на прегледа предходната медицинска документация, с която разполагате.