плюс Абонирай се

Доц. Андриан Тонев, дм

Хирург, Съдов хирург

Панагюрище

· 25 - 30 години опит
Най-ранен час: вторник в 10:00

Доц. Андриан Тонев, дм е съдов хирург в Панагюрище с над 25 години опит. Извършва амбулаторни прегледи на съдови заболявания на вените и артериите. От 1999 г. взема активно участие в бъбречни трансплантации, съвместно с екип уролози, като отговаря за съдовата част от операцията. От 2013 г. до момента е ръководител на съдовия екип, участващ в бъбречни трансплантации и е удостоен е с грамота от министъра на здравеопазването за своя принос към трансплантационната дейност в България. Има множество публикации като автор и съавтор в български и чуждестранни медицински издания.

Healee
Доц. Тонев, дм провежда и онлайн консултации – може да се свържете с него в приложението Healee.
Образование

Завършва Медицински университет София през 1994 г. Своите специалности Обща хирургия и Съдова хирургия придобива през 2000 г. и 2004 г. През 2013 г. се дипломира във Факултета по обществено здраве със специалност Здравен мениджмънт. Защитава докторантура на тема „Избор на метод при оперативно лечение на пациенти с поражения на сънните артерии“. От 2014 год. е хабилитирано лице в катедрата по сърдечно-съдова хирургия при Медицински университет София.

Квалификации
  • 1996-1999 г. - Специализация по хирургия в Аугсбург, Германия;
  • 2013 г. - Сертификат по ултразвукова съдова диагностика;
  • 2015 г. - Сертификат за ендоваскуларна хирургия;
  • Член на Български лекарски съюз, Българското национално дружество по съдова и ендоваскуларна хирургия и ангиология, Българска асоциация по гръдна, сърдечна и съдова хирургия и Европейското дружество по съдова хирургия;
  • Ежегодно участие в европейски и световни конгреси по въпросите на съдовата хирургия във Франция, Германия, Словения, както и в международния симпозиум на болница Чаринг крос в Лондон.
Биография

През 1994 г. д-р Тонев започва работа в МБАЛ Национална кардиологична болница София, а от 1997 г. до 1999 г. работи в Аугсбург, Германия. От 1999 до 2015 г. практикува в Клиниката по Съдова хирургия и ангиология на УМБАЛ Св. Екатерина, където е асистент и ръководител на студенти и специализанти по съдова хирургия и ангиология. Практикувал е в ДКЦ Ескулап-Цитомед Пазарджик и ДКЦ 11 София. От 2015 г. е завеждащ Клиника по Съдова хирургия, а от 2018 г. е завеждащ Операционен блок на МБАЛ Уни Хоспитал Панагюрище. Владее английски, немски и руски език.

Допълнителна информация
unihospitalbg.bg

Потвърдени мнения на пациенти

  • Обща оценка
  • Време за изчакване
  • Отношение
Рейтинг
5 оценки
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Като цяло супердог е бутафория .Не ни прегледа доцента ,но ни прегледа млада докторка.Казваше се Петрова ,така мисля.Много качествен преглед, благодаря !
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Изключително добро отношение. Много прецизен преглед. Останах напълно удовлетворен.
Лечебното заведение отговори на тази оценка
Благодарим ви за хубавите отзиви! Потърсете ни отново при нужда! Поздрави!
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение

Запази час

МЦ Уни Хоспитал Панагюрище

Панагюрище · ул. Георги Бенковски 100 · Телефон: 035788581
Работи с НЗОК Работи с деца
javascript loading...
Важна информация

Моля, носете с Вас на прегледа предходната медицинска документация, с която разполагате както и информация за трайно приемани медикаменти.

Безкасови прегледи със застрахователи
Булстрад Живот Групама Дженерали ДЗИ Доверие Евроинс Фи Хелт
  • ПЪРВИЧЕН ПРЕГЛЕД 100,00 лв.
Healee

Направи онлайн консултация с

Доц. Андриан Тонев, дм

Свържи се с лекаря в Healee. Питай за симптоми и оплаквания, споделяй здравни данни, снимки, лабораторни резултати. Получи консултация и насоки за лечение.
Свържете се с лекаря

Свали Healee от App Store или Google Play, или ползвай на app.healee.com