Доц. Андриан Тонев, дм, Съдов хирург, София | Супердок

Доц. Андриан Тонев, дм

Съдов хирург

София

· 20 - 25 години опит
Най-ранен свободен час

Доц. Андриан Тонев, дм е съдов хирург в София с над 25 години опит. От 1999 г. взема активно участие в бъбречни трансплантации, съвместно с екип уролози, като отговаря за съдовата част от операцията. От 2013 г. до момента е ръководител на съдовия екип, участващ в бъбречни трансплантации, като през същата година е удостоен с грамота от министъра на здравеопазването за своя принос към трансплантационната дейност в България. Има множество публикации като автор и съавтор в български и чуждестранни медицински издания в областта на съдовата хирургия.

Образование

Завършва Медицински университет София през 1994 г. Своите специалности Обща хирургия и Съдова хирургия придобива през 2000 г. и 2004 г. През 2013 г. се дипломира във Факултета по обществено здраве със специалност Здравен мениджмънт. Защитава докторантура на тема „Избор на метод при оперативно лечение на пациенти с поражения на сънните артерии“. От 2014 год. е хабилитирано лице в катедрата по сърдечно-съдова хирургия при Медицински университет София.

Допълнителни квалификации

- От 1996 г. до 1999 г. - Специализация по Хирургия в Аугсбург, Германия;
- 2013 г. - Сертифицикат по Ултразвукова съдова диагностика;
- 2015 г. - Сертификат за Ендоваскуларна хирургия;
- Член на Български лекарски съюз, Българското национално дружество по съдова и ендоваскуларна хирургия и ангиология, Българска асоциация по гръдна, сърдечна и съдова хирургия;
- Ежегодно участие в европейски и световни конгреси по въпросите на съдовата хирургия във Франция, Германия, Словения, както и в международния симпозиум на болница Чаринг крос в Лондон.

Биография

От 1999 до 2015 г. доц. Тонев работи в Клиниката по Съдова хирургия и ангиология на УМБАЛ „Св. Екатерина“, като е асистент и ръководител на студенти и специализанти по съдова хирургия и ангиология. От 2015 г. е завеждащ Клиника по Съдова хирургия към МБАЛ "Уни Хоспитал" Панагюрище. От 2018 г. е завеждащ Операционен блок на болницата. Доц. Тонев е практикувал и в ДКЦ Ескулап-Цитомед Пазарджик. Към момента е част от екипа специалисти на ДКЦ 11 София. Владее немски и руски език.

Повече информация
www.dkc11-sofia.com
Все още няма оставени оценки за този лекар.
Оценките в Superdoc са от реални пациенти, резервирали час за преглед онлайн. Резервирайте час и споделете Вашето мнение!

Запази час за преглед

ДКЦ 11

София · ул. Цар Симеон 145 · Телефон: 029318048

Важна информация

Моля, носете с Вас на прегледа предходната медицинска документация, с която разполагате.

Цени
  • Първичен преглед 50 лв.
  • Преглед + доплер 70 лв.