Доц. Андриан Тонев, дм, Хирург, Съдов хирург, Панагюрище | Супердок

Доц. Андриан Тонев, дм

Хирург, Съдов хирург

Панагюрище

· 25 - 30 години опит
Най-ранен час: понеделник в 9:30

Доц. Андриан Тонев, дм е съдов хирург в Панагюрище с над 25 години опит. Извършва амбулаторни прегледи на съдови заболявания на вените и артериите. От 1999 г. взема активно участие в бъбречни трансплантации, съвместно с екип уролози, като отговаря за съдовата част от операцията. От 2013 г. до момента е ръководител на съдовия екип, участващ в бъбречни трансплантации и е удостоен е с грамота от министъра на здравеопазването за своя принос към трансплантационната дейност в България. Има множество публикации като автор и съавтор в български и чуждестранни медицински издания.

Healee
Доц. Тонев, дм провежда и онлайн консултации – може да се свържете с него в приложението Healee.
Образование

Завършва Медицински университет София през 1994 г. Своите специалности Обща хирургия и Съдова хирургия придобива през 2000 г. и 2004 г. През 2013 г. се дипломира във Факултета по обществено здраве със специалност Здравен мениджмънт. Защитава докторантура на тема „Избор на метод при оперативно лечение на пациенти с поражения на сънните артерии“. От 2014 год. е хабилитирано лице в катедрата по сърдечно-съдова хирургия при Медицински университет София.

Квалификации
  • 1996-1999 г. - Специализация по хирургия в Аугсбург, Германия;
  • 2013 г. - Сертификат по ултразвукова съдова диагностика;
  • 2015 г. - Сертификат за ендоваскуларна хирургия;
  • Член на Български лекарски съюз, Българското национално дружество по съдова и ендоваскуларна хирургия и ангиология, Българска асоциация по гръдна, сърдечна и съдова хирургия и Европейското дружество по съдова хирургия;
  • Ежегодно участие в европейски и световни конгреси по въпросите на съдовата хирургия във Франция, Германия, Словения, както и в международния симпозиум на болница Чаринг крос в Лондон.
Биография

През 1994 г. д-р Тонев започва работа в МБАЛ Национална кардиологична болница София, а от 1997 г. до 1999 г. работи в Аугсбург, Германия. От 1999 до 2015 г. практикува в Клиниката по Съдова хирургия и ангиология на УМБАЛ Св. Екатерина, където е асистент и ръководител на студенти и специализанти по съдова хирургия и ангиология. Практикувал е в ДКЦ Ескулап-Цитомед Пазарджик и ДКЦ 11 София. От 2015 г. е завеждащ Клиника по Съдова хирургия, а от 2018 г. е завеждащ Операционен блок на МБАЛ Уни Хоспитал Панагюрище. Владее английски, немски и руски език.

Допълнителна информация
unihospitalbg.bg

Потвърдени мнения на пациенти

  • Обща оценка
  • Време за изчакване
  • Отношение
Рейтинг
3 оценки
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение

Запази час

Видео консултации

Провежда видео консултации през приложението Healee .
javascript loading

МЦ Уни Хоспитал Панагюрище

Панагюрище · ул. Георги Бенковски 100 · Телефон: 035788581
Работи с НЗОК Работи с деца
javascript loading
Важна информация

Моля, носете с Вас на прегледа предходната медицинска документация, с която разполагате както и информация за трайно приемани медикаменти.

Безкасови прегледи със застрахователи
Булстрад Живот Групама Дженерали ДЗИ Доверие Евроинс Фи Хелт
Healee

Направи онлайн консултация с

Доц. Андриан Тонев, дм

Свържи се с лекаря в Healee. Питай за симптоми и оплаквания, споделяй здравни данни, снимки, лабораторни резултати. Получи консултация и насоки за лечение.
Свържете се с лекаря

Свали Healee от App Store или Google Play, или ползвай на app.healee.com