Д-р Донка Атанасова Мутафчиева, Ендокринолог, Стара Загора | Супердок

Д-р Донка Атанасова Мутафчиева

Ендокринолог

Стара Загора

· Над 30 години опит
Най-ранен час
петък в 10:30

Д-р Донка Атанасова Мутафчиева е специалист по ендокринология и болести на обмяната в Стара Загора с над 35 години опит в лечението на ендокринни заболявания като диабет, болести на щитовидната жлеза, метаболитен синдром, затлъстяване и др. Д-р Мутафчиева не преглежда деца.

Образование

Завършва Медицински университет София през 1976 г. Има придобити специалности по Вътрешни болести и Ендокринология и болести на обмяната на веществата.

Квалификации

- Членува в Български лекарски съюз;
- Участие в многобройни национални конгреси и семинари по специалността.

Биография

В периода от 1976 г. до 1984 г. д-р Мутафчиева работи във Вътрешно отделение в Карнобат, като две години е завеждащ отделение. В годините между 1984 и 2012 г. е преподавател в Медицински факултет на Тракийски университет Стара Загора, а от 1990 г. до 2012 г. е главен асистент в катедра Пропедевтика на вътрешните болести към Медицински факултет на Тракийски университет Стара Загора. От 2002 г. до 2019 г. работи като ендокринолог в доболничната помощ, а от 2020 г. е част от екипа специалисти на HBO Medical Support Center. Владее руски и английски език.

Допълнителна информация
hbo-center.com
Все още няма оставени оценки за този лекар.
Оценките в Супердок са от реални пациенти, резервирали час за преглед онлайн. Резервирайте час и споделете Вашето мнение!

Запази час

HBO Medical Support Center (МЦ Ейч Би О)

Стара Загора · ул. Д-р Тодор Стоянович 19 · Телефон: 0879322190

Важна информация

Моля, носете с Вас на прегледа предходната медицинска документация, с която разполагате.