Д-р Донка Атанасова Мутафчиева, Ендокринолог, Стара Загора | Супердок

Д-р Донка Атанасова Мутафчиева

Ендокринолог

Стара Загора

· Над 30 години опит
Най-ранен час
Утре в 10:30

Д-р Донка Атанасова Мутафчиева е специалист по ендокринология и болести на обмяната в Стара Загора с над 35 години опит в лечението на ендокринни заболявания като диабет, болести на щитовидната жлеза, метаболитен синдром, затлъстяване и др. Д-р Мутафчиева не преглежда деца.

Образование

Завършва Медицински университет София през 1976 г. Има придобити специалности по Вътрешни болести и Ендокринология и болести на обмяната на веществата.

Квалификации
  • Членува в Български лекарски съюз;
  • Участие в многобройни национални конгреси и семинари по специалността.
Биография

В периода от 1976 г. до 1984 г. д-р Мутафчиева работи във Вътрешно отделение в Карнобат, като две години е завеждащ отделение. В годините между 1984 и 2012 г. е преподавател в Медицински факултет на Тракийски университет Стара Загора, а от 1990 г. до 2012 г. е главен асистент в катедра Пропедевтика на вътрешните болести към Медицински факултет на Тракийски университет Стара Загора. От 2002 г. до 2019 г. работи като ендокринолог в доболничната помощ, а от 2020 г. е част от екипа специалисти на HBO Medical Support Center. Владее руски и английски език.

Допълнителна информация
hbo-center.com

Потвърдени мнения на пациенти

  • Обща оценка
  • Време за изчакване
  • Отношение
Рейтинг
1 оценка
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Обстоен преглед с проследяване на заболяването от период 8 години. С внимание и любезност към проблемите ми. Напътствие за преглед към невролог и пулмолог за да се изяснят оплакванията ми. Благодаря Д-р Мутафчиева , ще дойдем отново.

Запази час

HBO Medical Support Center (МЦ Ейч Би О)

Стара Загора · ул. Д-р Тодор Стоянович 19 · Телефон: 0879322190

error
Важна информация

Моля, носете с Вас на прегледа предходната медицинска документация, с която разполагате.