Дина Нарлиева, Логопед, Психотерапевт, София | Супердок

Дина Нарлиева

Логопед, Психотерапевт

София

· 10 - 15 години опит
Най-ранен час
24 август 14:00

Дина Нарлиева е логопед, специален педагог на деца с интелектуална недостатъчност, психотерапевт – музикотерапевт. Основател е на терапевтично студио "Фернандина", където предлага следните услуги:
- логопедично консултиране, диагностика и терапия;
- диагностика и скрининг тестове за детско развитие от 0 до 12 г. (обучителни трудности, дислексия, аутистични прояви и др.);
- психотерапия / за деца и възрастни/;
- музикотерапия, звукостимулация и системна работа със семейства.

Образование

Завършила е СУ "Климент Охридски" следните специалности: бакалавър и магистър по Логопедия – комуникативни нарушения на развитието, бакалавър по Специална педагогика на деца с интелектуална недостатъчност, Психотерапевт-музикотерапевт под супервизия към Българската асоциация за музикотерапия (БАМ), Психотерапия към Институт по Гещалттерапия - в процес на обучение, както и множество курсове в сферата на психологическото консултиране и в различни направления на психотерапията.
Член на Българската асоциация за музикотерапия, Български институт по гещалттерапия и НАРУ.

Квалификации

При първична консултация носете копия на основната медицинска /епикризи, амб. лист/ и параклинична документация /статуси от логопед, психолог/, с която разполагате.

Часове се отписват най-късно един работен ден преди уговорения час в рамките на работното време /от 8:00 до 18:00 часа/, в противен случай часът се заплаща.

Биография

Професионалният опит на Дина Нарлиева е свързан с работа с деца със специални нужди с неврологични, психиатрични, двигателни, сензорни, емоционални, поведенчески, говорни и езикови проблеми в развитието, деца лишени от родителска грижа, консултиране на семейства с деца със специални нужди, психотерапия при деца и възрастни, музикотерапия и др. Консултирала към Асоциация "И нас ни има" на родители на деца и младежи с множество увреждания, Фондация "Конкордия-България". В момента практикува в основаното от нея терапевтично студио "Фернандина" от 2007 г.

Допълнителна информация
www.studio-fernandina.org

Потвърдени мнения на пациенти

  • Обща оценка
  • Време за изчакване
  • Отношение
Рейтинг
2 оценки
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Благодаря за внимателното отношение и професионалното отношение!
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение

Запази час

Терапевтично студио "Фернандина"

София · ул. Иларион Драгостинов 25, партер · Телефон: 0897860511

Работи с деца
Важна информация

В събота има възможност за запазване на час след предварителна уговорка за работа с асистент.