Диана Гергова, Психолог, София | Супердок

Диана Гергова

Психолог

София

· Под 5 години опит
Най-ранен час: Утре в 15:00

Диана Гергова е клиничен невропсихолог в София със специализация в областта на психологичната диагностика и консултиране в детско-юношеска възраст. Притежава опит в работата с деца с емоционално-поведенчески и невроразвитийни затруднения, включително обучителни трудности, дефицит на вниманието и/или хиперактивност, опозиционно поведение, разстройства от аутистичния спектър и други. Диана Гергова не консултира възрастни.

Образование

Завършва специалност Психология в Университет Montpellier-Paul Valéry, Франция през 2018 г. Има придобита магистърска степен по специалност Детска невропсихология от Университет Grenoble-Alpes.

Квалификации
  • Сертификационни обучения за работа със стандартизирани психометрични инструменти WISC-IV (интелигентност), DP-3 (детско развитие), CARS-2 (разстройства от аутистичния спектър), DDE-2 (дислексия на развитието), TEMAS, MMPI-A, MMPI-2;
  • Сертификационно обучение в програма за подкрепа на родители на деца с хиперактивност и/или опозиционно поведение;
  • Обучения: невропсихично развитие при недоносени деца; диференциална диагностика на разстройства от аутистичния спектър; работа с деца с хиперактивност и дефицит на вниманието; подкрепа на деца със специфични образователни потребности.
Биография

Диана Гергова започва клиничната си практика в звеното за ранна диагностика на разстройства от аутистичния спектър към Клиника по детска неврология на Университетска болница Grenoble-Alpes. Практикува в Център за комплексно проследяване на развитието на недоносени деца Naître et devenir в Гренобъл. Член е на Френска организация на невропсихолозите и Дружество на психолозите в Република България. От 2020 г. е психолог в Самостоятелна детска ясла "Слънце", София. От 2022 г. е част от екипа на Психологичен кабинет Психо-лого консулт София.

Потвърдени мнения на пациенти

  • Обща оценка
  • Време за изчакване
  • Отношение
Рейтинг
2 оценки
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Много добър професионалист (и като диагностик, и като терапевт) за деца с невроразвитийни нарушения. Препоръчвам горещо!
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Детето я хареса (на 4 г.), а това е определящо за по-нататъшната съвместна работа. Г-жа Гергова прояви заинтересованост към нашия случай, което следва да спогне за успеха ни за в бъдеще.

Запази час

Психологичен кабинет Психо-лого консулт

София · ж.к. Яворов, ул. Младен Павлов 1, ет. 3 · Телефон: 0884 524 563
Работи с деца
javascript loading
Важна информация

Моля, носете с Вас на прегледа предходната медицинска документация, с която разполагате.