Деница Анастасова, Психолог, София | Супердок

Деница Анастасова

Психолог

София

· 5 - 10 години опит
Най-ранен час: 25 ноември 09:00

Деница Анастасова е клиничен психолог в София с професионален опит в сферата на зависимостите и здравословното хранене. Обучена е по метода на Когнитивно-поведенческа терапия и в работата си прилага интегративен подход. Има опит в консултирането на възрастни, тийнейджъри и техните семейства при различни проблеми – тревожност, депресия, зависимости, екзистенциални кризи (междуличностни конфликти, загуба, раздяла, травматични преживявания) и др. Професионалните ѝ компетенции са в индивидуалното и групово психологично консултиране.

Образование

Завършила е магистратура Клинична и консултативна психология към Софийски университет Св. Климент Охридски и бакалавър Психология към ВТУ Св. св. Кирил и Методий.

Квалификации

Има множество допълнителни обучения, курсове и семинари с практическа насоченост.

Биография

Деница Анастасова реализира тренинги и обучения в сферата на личностовото израстване, превенция на употребата на психоактивни вещества, подобряване на родителската компетенция и др. Към момента практикаува в МБАЛ и ДКЦ Вита.

Допълнителна информация
vita.bg

Потвърдени мнения на пациенти

  • Обща оценка
  • Време за изчакване
  • Отношение
Рейтинг
1 оценка
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
За първи път посещавам психолог, поради което не знаех какво да очаквам. Деница Анастасова е усмихната, внимателна и супер деликатна. Разговорите протичат в топла и приятелска атмосфера, без напрежение. Само след няколко консултации се чувствам много по-добре. Препоръчвам :)

Запази час

ДКЦ Вита База 2

София · ул. Филип Кутев 10 · Телефон: 024522000 · 0889922000
Работи с деца
javascript loading
Важна информация

Деница Анастасова работи с деца в тийнеджърска възраст.