Д-р Даниела Тръпкова, Невролог, Шумен | Супердок

Д-р Даниела Тръпкова

Невролог

Шумен

· 20 - 25 години опит
Най-ранен свободен час
22 юни в 14:30

Д-р Даниела Тръпкова е специалист невролог в Шумен с над 20 години опит. Извършва диагностика, лечение и проследяване на заболявания на централната и периферната нервна система, епилепсия, мултиплена склероза, миастения гравис и др. Участва в специализирана неврологична ЛКК. Освен прегледи по НЗОК, извършва и платени прегледи, като работи и с редица застрахователни фондове като: ЗД България, Дженерали, Уника, Евроинс. Д-р Тръпкова преглежда деца над 12 годишна възраст и след като е запозната със съответния случай.

Образование

Завършва Медицински университет Варна през 1998 г. Своята специалност Нервни болести придобива през 2008 г.

Допълнителни квалификации

- 2013 г. - Специализация по клинична електроенцефалография в МБАЛНП Св. Наум, София;
- Участва в специализирана неврологична Лекарска консултативна комисия.

Биография

След своето дипломиране д-р Тръпкова работи в Център за Спешна медицинска помощ Шумен, а по-късно е завеждащ отделение по Физиотерапия и рехабилитация към МБАЛ Шумен. Към момента д-р Тръпкова практикува като лекар ординатор в Неврологично отделение към МБАЛ Шумен и в МЦ Здраве Шумен.

Потвърдени мнения на пациенти

  • Обща оценка
  • Време за изчакване
  • Отношение
Рейтинг
4 мнения
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Внимателно изслушва оплакванията на пациента, обяснява необходимостта от допълнителни изследвания, резултатите от тях, лечението което ще се прилага и възможностите за следващи контакти на пациент с лекар. Часовете за прием се спазват, няма струпване на пациенти пред кабинета за прегледи.
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Изключителен специалист и професионалист,който търси в дълбочина причината за заболяването и помага на пациентите да се справят сами. Отговорен и всеотдаен лекар. Лекар с истинско призвание! Благодаря Ви д-р Тръпкова!
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение

Запази час за преглед

МЦ Здраве

Шумен · пл. Възраждане 1 (Стара поликлиника), ет. 3 каб. 6 · Телефон: 0887932369

Работи с НЗОК Работи с деца
Важна информация

Моля, носете с Вас на прегледа предходната медицинска документация, с която разполагате, лекарствата, които приемате към момента включително и тези по рецептурна книжка (препоръчително е да носите със себе си опаковките на лекарствата, които приемате). Д-р Тръпкова преглежда деца над 12 години.

Цени
  • Първичен преглед 40 лв.