Д-р Веселин Гаврилов, Анестезиолог, София | Супердок

Д-р Веселин Гаврилов

Анестезиолог

5 - 10 години опит
София
Най-ранен възможен час:

Обща информация

Д-р Веселин Гаврилов е специалист анестезиолог с над 5 години опит. Професионалните му интереси са свързани с овладяване и лечение на болката. Преглежда и лекува пациенти с неповлияващи се от медикаментозно лечение болка, невралгия, болка в областта на главата и шията, раменете и гръдния кош, гръбнака и кръста, болка при херпес зостер, болезнена диабетна невропатия, исхемична болка в крайниците, болка при съдова недостатъчност, онкологична болка.
Образование

Завършва Медицински университет София през 2008 г., а през 2014 г. придобива специалност по Анестезиология и интензивно лечение.

Допълнителни квалификации

Д-р Веселин Гаврилов е регистриран в Българския лекарски съюз и General Medical Council във Великобритания, като от 2012 г. работи успоредно и в двете държави. Завършил е редица повишаващи квалификацията курсове и онлайн обучителни програми в страната и чужбина, сред които Advanced Life Support in Adults (ALS) и European Pediatric Advanced Life Support (EPLS). През 2016 г. взима участие в workshop по криоаналгезия във Варшава. В хода на своята практика д-р Гаврилов натрупва знания и опит в областта на спешните състояния и свързаното с тях поведение.

Биография

Д-р Веселин Гаврилов е работил като лекар-ординатор в Отделение по Анестезия, реанимация и интензивно лечение на УСБАЛ по Онкология София. От 2016 г. е част от екипа на Сити Клиник Онкологичен център София. Към момента д-р Гаврилов работи в Център за лечение на болката в МБАЛ Вита София.

Повече информация
vita.bg
Потвърдени мнения на пациенти
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Много внимателен, обяснява подробно и на достъпен език за всеки етап от състоянието и бъдещото лечение.
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Консултацията беше много полезна, получих отговори на въпросите, които поставих. Лекарят беше много търпелив, внимателен и отзивчив.
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
София
ул. Филип Кутев 10
Телефон: 0889922000
Избор на по-далечна дата
Петък
15.11.2019
Събота
16.11.2019
Неделя
17.11.2019
Няма свободни часове за онлайн резервация в избраните дни.
Най-ранен свободен час:
Допълнителна информация:

Моля, носете с Вас на прегледа предходната медицинска документация, с която разполагате.