Д-р Вероника Кръстанова, Акушер-гинеколог, София | Супердок

Д-р Вероника Кръстанова

Акушер-гинеколог

20 - 25 години опит
София
Най-ранен възможен час:

Обща информация

Д-р Вероника Кръстанова е акушер-гинеколог в София с над 20 години опит. Извършва прегледи, профилактика и съвременно лечение на акушеро-гинекологични заболявания, всички видове изследвания и процедури (ехография и доплер, колпоскопия, хистероскопия, лапароскопия, хистероскопия и др.), естетична гинекология (възстановяване след раждане, сексуална дисфункция). Д-р Кръстанова е с дългогодишен опит при проследяването на високорискова бременност, оперативно и нормално акушерство. Участва в програма "Промяна на наратива" ("Changing narrative") под ръководството на Пол Броуди и Мъри Нъсел.
Образование

Завършва Медицински университет София през 1999 г. Своята специалност Акушерство и гинекология придобива през 2006 г. след специализация в СБАЛАГ "Майчин дом" София. През 2018 г. завършва аспирантура по Козметична гинекология към Американската естетична асоциация в Дубай. Завършила е квалификационен курс по колпоскопия под ръководството на проф. Алберт Сингер, специализиран курс по диагностична и оперативна лапароскопия към клиниката на проф. д-р Г. Горчев и курс по диагностична и оперативна хистероскопия.

Допълнителни квалификации

- Ехографска и доплерова диагностика в акушерство и гинекологията, Колпоскопия и деструктивно лечение при предракови състояния на шийката на матката, Лапароскопия, Хистероскопия;
- 2016 г. - Курс по оперативно акушерство и гестационна хипертония в Маастрихт;
- Член на Българско дружество по акушерство и гинекология, Български лекарски съюз, Българска асоциация по мини инвазивна гинекология, Европейско дружество по гинекологична ендоскопия, Европейска асоциация по перинатална медицина, Европейско дружество по естетична гинекология, Българска асоциация по семейно планиране и сексуално здраве.

Биография

От 2007 г. до момента д-р Кръстанова работи в Аджибадем Сити Клиник МБАЛ Токуда София. Практикувала е в ДКЦ 26 София и в кабинета на Асоциация по семейно планиране и репродуктивно здраве. Към момента практикува в АГ кабинет в София.

Повече информация
drkrastanova.com
Потвърдени мнения на пациенти
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
София
бул. Христо Ботев 13, вх. Б, ет. 1
Телефон: 0876910322
Неделя
20.10.2019
Понеделник
21.10.2019
Вторник
22.10.2019
Няма свободни часове за онлайн резервация в избраните дни.
Най-ранният свободен час е на:
Цени:
Първичен преглед: 40 лв.
Ехография: 40 лв.
Колпоскопия+цитонамазка+УЗ: 125 лв.
Допълнителна информация:

Моля, носете с Вас на прегледа предходната медицинска документация, с която разполагате.