Д-р Валентин Иванов, дм, Акушер-гинеколог, София | Супердок

Д-р Валентин Иванов, дм

Акушер-гинеколог

София

· Над 30 години опит
Най-ранен час: вторник в 16:00

Д-р Валентин Иванов, дм е специалист акушер-гинеколог в София с над 30 години медицински опит и интереси в областта на ендоскопските безкръвни операции и репродуктивната медицина. Извършва диагностика и лечение на акушеро-гинекологични и урогинекологични заболявания, ендоскопски безкръвни операции - лапароскопски и хистероскопски, безкръвни слингови операции, наблюдение на бременност, водене на раждане, ултразвуково изследване, колпоскопия и др. Д-р Иванов не преглежда деца.
Снимка: bgnes.com

Образование

Завършва Медицински университет София през 1993 г. Своята специалност Акушерство и гинекология придобива през 2002 г. През 2018 г. придобива научна степен Доктор по медицина след защита на дисертационен труд на тема "Ефективност на хистероскопската резекция на полипи на ендометриума и субмукозни миомни възли".

Квалификации
  • Член на Български лекарски съюз и Българско дружество по акушерство и гинекология;
  • Активно участие в научни форуми по Акушерство и гинекология.
Биография

От 2008 г. д-р Иванов работи като акушер-гинеколог в ПСАГБАЛ "Света София", като от 2012 г. до 2017 г. е завеждащ операционен блок към болницата. От 2017 г. е практикува в Трета гинекологична клиника към СБАЛАГ Майчин дом София. Към момента е част от екипа специалисти на МЦ ФемиКлиник / FemiClinic.

Допълнителна информация
femiclinic.bg

Потвърдени мнения на пациенти

  • Обща оценка
  • Време за изчакване
  • Отношение
Рейтинг
1 оценка
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Възмутена съм, идеята Ви е страхотна, дори получих напомняне за записания час, но когато отидох за прегледа - на регистратурата бях уведомена, че не работят вече с този доктор! Записания преглед беше с направление, а доктора не работел с НЗОК. Информацията Ви не е коректна

Запази час

МЦ ФемиКлиник / FemiClinic

София · жк. Дианабад, бл. 65, вх. А, ет. 1 · Телефон: 0888048868
javascript loading...
Важна информация

Моля, носете с Вас на прегледа предходната медицинска документация, с която разполагате.