Д-р Теодор Иванов, Ортопед, София | Супердок

Д-р Теодор Иванов

Ортопед

София

· 5 - 10 години опит
Най-ранен свободен час
утре в 08:30
Д-р Теодор Иванов е ортопед и травматолог в София с над 5 години опит. Извъpшвa диaгностикa и лeчeниe нa пaциeнти c opтoпeдични зaбoлявaния - заболявания на опорно-двигателния апарат, счупвания, артрози, бoлки в cтaвитe, тpaвми oт cпopт, нaвяxвaния, възпaлитeлни и дегенеративни cъcтoяния и дp. Д-р Иванов не преглежда деца.
Образование

Д-р Иванов завършва Медицински университет София през 2013 г. Своята специалност Ортопедия и травматология придобива през 2018 г.

Допълнителни квалификации

Участие в научни конгреси по Ортопедия и травматология на Българска ортопедична и травматологична асоциация, конгреси по Спортна медицина в България и хирургични конференции в Германия и Австрия.

Биография

След дипломирането си д-р Иванов започва работа в Клиника по Ортопедия и Травматология на УМБАЛ "Софиямед", където работи и до момента. Част е и от екипа на ДКЦ Александра Хелф София и МЦ Доверие. Владее английски и немски език.

Повече информация
alexandrahealth.bg

Потвърдени мнения на пациенти

  • Обща оценка
  • Време за изчакване
  • Отношение
Рейтинг
3 мнения
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Хареса ми консултацията с Д-р Иванов. Пак бих се върнала в бъдеще. Търпелива и компетентен.
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Много чисто здравно заведение, модерно оборудвано, с ефективен и високо-професионален персонал. Др. Т. Иванов беше любезен, сърдечен, грижовен; отговори на всички мои въпроси; доволна съм от прегледа и предложеното лечение, и бих отишла при него отново (само дано не се налага).
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение

Запази час за преглед

ДКЦ Александра Хелф

София · ул. Бачо Киро 8 · Телефон: 024750909 · 0879311108

Важна информация

Моля, носете с Вас на прегледа предходната медицинска документация, с която разполагате.

МЦ Доверие

София · ж.к. Овча Купел 2, ул. Фридрих Грюнангер 2 · Телефон: 024036105

Работи с НЗОК
Важна информация

ВАЖНО! Задължително регистрирайте своя преглед на регистратура преди прегледа при лекаря. Моля, носете с Вас на прегледа предходната медицинска документация, с която разполагате.