Д-р Светослав Илиев, Акушер-гинеколог, Пловдив | Супердок

Д-р Светослав Илиев

Акушер-гинеколог

Пловдив

· Над 30 години опит
Най-ранен свободен час
днес в 10:00

Д-р Светослав Илиев е специалист акушер-гинеколог в Пловдив с над 30 години опит. Извършва прегледи и съвременно лечение на акушеро-гинекологични заболявания, климакс и менопауза, профилактичен преглед с цитонамазка, всички видове изследвания и процедури, желана бременност - наблюдение, проследяване на рискова бременност, предпазване от бременност, прекъсване на нежелана бременност, имунизация срещу рак на маточната шийка, абдоминална и вагинална ехография, посявка за микробиологично изследване и др.

Образование

Завършва Медицински университет Пловдив през 1982 г. Своята специалност Акушерство и гинекология придобива през 1990 г. Завършва следдипломно обучение по Здравен мениджмънт през 2011 г.

Допълнителни квалификации

- Завършени курсове по ехография в акушерството и гинекологията, стерилитет, гинекологична ендокринология, оперативна гинекология;
- Член на Български лекарски съюз и Българско дружество по акушерство и гинекология;
- Участие в многобройни национални конгреси и семинари по специалността.

Биография

От 1983 г. д-р Илиев започва работа като акушер-гинеколог в гр. Лъки, а през 1986 г. в АГ отделение към МБАЛ "Свети Мина". От 2010 г. до момента д-р Илиев работи в СБАЛАГ "Торакс" Пловдив, където извършва гинекологични и акушерски операции и води раждания. Част е и от екипа специалисти на МЦ Тримонциум Пловдив.

Повече информация
mbaltrimontium.com/mc-trim

Потвърдени мнения на пациенти

  • Обща оценка
  • Време за изчакване
  • Отношение
Рейтинг
2 мнения
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Беше ми първи преглед при гинеколог, заради което бях и по-притеснена, но останах изключително доволна от отношението и професионализма! Много спокоен и вежлив като човек и изряден като лекар.
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение

Запази час за преглед

МЦ Тримонциум

Пловдив · бул. Цар Борис III Обединител 126 · Телефон: 0888409951

Работи с деца
Важна информация

Моля, носете с Вас на прегледа предходната медицинска документация, с която разполагате. Може да запазите часове извън въведения график на посочения телефон.

Цени
  • Първичен преглед 50 лв.
Работи безкасово със застрахователи:
ДЗИ