Д-р Мария Стойнова, Ендокринолог, София | Супердок

Д-р Мария Стойнова

Ендокринолог

София

· 5 - 10 години опит
Най-ранен свободен час
28 януари в 17:30

Д-р Мария Стойнова е специалист-ендокринолог в София с над 5 години опит. Извършва диагностика и лечение на заболявания на щитовидната жлеза, остеопороза, нарушения в калциево-фосфорната обмяна, захарен диабет, метаболитен синдром, хипофизни и надбъбречни заболявания. Д-р Стойнова не преглежда деца.

Образование

Завършва Медицински университет София през 2013 г. Своята специалност по Ендокринология и болести на обмяната придобива през 2018 г. след специализация в УСБАЛЕ "Акад. Иван Пенчев", София.

Допълнителни квалификации

Д-р Стойнова участва активно в множество национални и международни научни събития по специалността си. Член е на Български лекарски съюз и на Българското дружество по ендокринология.

Биография

От 2014 г. до 2018 г. д-р Стойнова специализира Ендокринология и болести на обмяната в УСБАЛЕ Акад. Иван Пенчев. Понастоящем е част от екипа на Трета клиника по Ендокринология на УСБАЛЕ "Акад. Иван Пенчев" (Клиника по Тиреоидни и костни метаболитни заболявания, специализирана в диагностиката и лечението на заболявания на щитовидната жлеза и калциево-фосфорната обмяна) и асистент към Катедра по Ендокринология на Медицински университет-София, а към момента е част и от екипа специалисти на МЦ ПТБ-Мед София. Владее английски език.

Повече информация
ptb-med.com

Потвърдени мнения на пациенти

  • Обща оценка
  • Време за изчакване
  • Отношение
Рейтинг
2 мнения
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Много любезна , отзивчива и добра докторка.
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Прекрасно отношение.

Запази час за преглед

МЦ ПТБ-Мед

София · бул. Д-р Петър Дертлиев 25, TK Лабиринт, блок Б · Телефон: 0890999084

Важна информация

Моля, на прегледа носете с Вас предходна медицинска документация, ако разполагате с такава.

Цени
  • Първичен преглед 40 лв.
  • Вторичен преглед 20 лв.