Д-р Катя Калинова, Хирург, Пластичен хирург, Пловдив | Супердок

Д-р Катя Калинова

Хирург, Пластичен хирург

Пловдив

· 25 - 30 години опит
Най-ранен час
сряда в 14:00

Д-р Катя Калинова е специалист по пластична, реконструктивна и естетична хирургия и изгаряния. Основните насоки в работата и са реконструктивна хирургия на лицето след изгаряния, хирургия на гърдата и естетична хирургия. Има над 30 научни публикации. Д-р Калинова не преглежда деца.

Образование

Завършва Медицински университет Пловдив през 1991 г. Има придобити специалности по Обща хирургия и Пластично-възстановителна и естетична хирургия. Има многократни специализации във Франция, Израел и Англия. Понастоящем разработва докторантура към Клиника по изгаряния, пластично-възстановителна и естетична хирургия на УМБАЛ "Св. Георги" на тема Реконструкция на изгореното лице.

Квалификации

- Стипендиантка на Британската асоциация по пластична хирургия в университетска болница „Queen Mary” Лондон и на Телавивския университет в Chaim Sheba Medical Center;
- Диплома по микрохирургия и по приложение на ботулинов токсин и филъри, Париж;
- Член на Българската асоциация по пластично-възстановителна и естетична хирургия, Европейската асоциация по изгаряне, Балканската асоциация по пластично-възстановителна и естетична хирургия, Международната конфедерация по пластично-възстановителна и естетична хирургия и Международната асоциация по естетична пластична хирургия.

Биография

Д-р Калинова работи в Клиниката по изгаряния, пластична, реконструктивна и естетична хирургия към УМБАЛ "Св. Георги" Пловдив и консултира в Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда София. Част е и от екипа специалисти на МБАЛ Тримонциум Пловдив.

Допълнителна информация
mbaltrimontium.com/mc-trim

Потвърдени мнения на пациенти

  • Обща оценка
  • Време за изчакване
  • Отношение
Рейтинг
2 оценки
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение

Запази час

МЦ Тримонциум

Пловдив · бул. Цар Борис III Обединител 126 · Телефон: 032632077

Работи с НЗОК
Важна информация

Моля, носете с Вас на прегледа предходната медицинска документация, с която разполагате.

Безкасови прегледи със застрахователи
ДЗИ