Д-р Грета Грозева, дм, Ендокринолог, Вътрешни болести, София | Супердок

Д-р Грета Грозева, дм

Ендокринолог, Вътрешни болести

София

· 20 - 25 години опит
Най-ранен час
В момента няма свободни часове

Д-р Грета Грозева е специалист ендокринолог в София с интереси в областите захарен диабет, усложнения на захарния диабет, диабет и бременност, автоимунни тиреоидни заболявания и диабет, сърдечно-съдов риск при захарен диабет. Избрана е в проучването на Дарик радио за Най-добрите лекари в България в област Ендокринология и болести на обмяната. Д-р Грозева не преглежда деца.
Снимка: credoweb.bg

Образование

Завършва Медицински университет. Своите специалности Вътрешни болести и Ендокринология и болести на обмяната придобива през 2003 г. и 2006 г. През 2004 г. придобива научна степен "доктор по медицина" със защитена докторска дисертация на тема: Клинични и имунологични особености на автоимунните полиендокринни синдроми при пациенти с автоимунни тиреоидни заболявания.

Квалификации

Участие в многобройни национални конгреси и семинари по специалността.

Биография

Към момента д-р Грозева работи като главен асистент в Диабетна клиника към УСБАЛЕ "Акад. Иван Пенчев" и е част и от екипа специалисти на МЦ Диабет София.

Допълнителна информация
www.diabet-doctor.bg
Все още няма оставени оценки за този лекар.
Оценките в Супердок са от реални пациенти, резервирали час за преглед онлайн. Резервирайте час и споделете Вашето мнение!

Запази час

МЦ Диабет

София · ул. Св. Георги Софийски 14-20, вх. Б, ет. 1 · Телефон: 0887360808

error
Важна информация

Моля, носете с Вас на прегледа предходната медицинска документация, с която разполагате.