Д-р Гинка Иванова, Общопрактикуващ лекар, Педиатър, Пазарджик | Супердок

Д-р Гинка Иванова

Общопрактикуващ лекар, Педиатър

Пазарджик

· 25 - 30 години опит
Най-ранен час
Утре в 8:00

Д-р Гинка Иванова е семеен лекар и педиатър в Пазарджик с над 25 години опит. Работи с деца и възрастни пациенти, провежда диагностика и лечение на детски заболявания и превенция на болести при възрастни. В кабинета на д-р Иванова извършва имунизации (задължителни и противогрипни ваксини) и всички услуги, свързани с навременна диагностика на най-често срещаните заболявания. Д-р Иванова записва нови пациенти.

Образование

Завършва Медицински университет Пловдив 1990 г. Придобива специалност Детски болести през 2002 г. и специалност Обща медицина - през 2006 г. в Медицински университет Пловдив.

Квалификации
  • Участие в национални конгреси по педиатрия;
  • Член на General Medical Council (GMC)UK;
  • Председател на Сдружение на общопрактикуващите лекари Пазарджик;
  • Специализация по педиатрия в Залцбург, Австрия.
Биография

Д-р Иванова започва своята кариера в Детска поликлиника Пазарджик, където работи до 2000 г. От 2000 г. до момента има самостоятелна практика като семеен лекар в МБАЛ "Здраве" Пазарджик. Д-р Иванова работи като лекар и в гр. Линкълн, Великобритания. Владее английски и руски език.

Потвърдени мнения на пациенти

  • Обща оценка
  • Време за изчакване
  • Отношение
Рейтинг
3 оценки
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Трудно се намират лекари с такова отношение към пациентите и с такова търпение. Външният вид на болницата ме стресна първоначално, но д-р Иванова остави страхотно впечатление.
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Д.р Иванова е отличен специалист. Тя е наш семеен лекар от самото начало. До момента Винаги е поставяла вярна и точна диагноза. Лечението което назначава е правилно и точно, а медикаментите са най-добрите и изчистени, които ни помагат за по-бързо взтановяване и не вредят на оргнизма ни.
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Д-р Иванова е нашият семеен лекар и ние винаги оставаме с отлични впечатления като внимание, отделено време, отношение, ангажираност към проблемите и болежките ни.

Запази час

ДКЦ Здраве

Пазарджик · ул. Константин Величков 50

Работи с НЗОК Работи с деца
error
Важна информация

Часовете за детска консултация се дават лично от д-р Иванова. При липса на свободни часове за деня, с предимство се приемат пациенти в спешни състояния.