Д-р Димитричка Димитрова, Физиотерапевт, Варна | Супердок

Д-р Димитричка Димитрова

Физиотерапевт

Варна

· Над 30 години опит
Най-ранен свободен час
29 април в 09:00

Д-р Димитричка Димитрова е специалист физиотерапевт във Варна с 30-годишна лекарска практика. В екипа си в МЦ Медикал лайф д-р Димитрова работи с професионално подготвени рехабилитатори със завършено медицинско образование. Кабинетите по Физиотерапия и рехабилитация в центъра разполагат с кабини за електролечение и масаж. Има отделно специално помещение за лазер, оборудвано в съответствие с всички изисквания за работа с този клас медицинска апаратура. За целите на лечебната физкултура е изграден салон, изцяло оборудван с всички уреди, необходими за рехабилитация и пълно възстановяване.

Образование

Завършва Медицински университет "Проф. д-р Параскев Стоянов" Варна и последователно придобива специалностите Физиотерапия и рехабилитация и Педиатрия.

Допълнителни квалификации

- Специализация по Иглотерапия;
- Множество курсове по специалността.

Биография

От 1978 г. до днес д-р Димитрова работи последователно в Детско отделение на Окръжна болница Добрич, Детско отделение на Окръжна болница Варна, Диспансер по спортна медицина Варна, хотелски комплекс Мимоза – балнеология, хотелски комплекс Кристал – балнеология, Военно-почивен дом "Св. Св. Константин и Елена", МЦ Санита, хотелски комплекс Магнолия – балнеология и Клиника Нова. В момента практикува в МЦ Медикал лайф Варна, където разполагат с единствения апарат за суха екстензия на гръбначния стълб в България.

Повече информация
medicallife.bg
Все още няма оставени оценки за този лекар.
Оценките в Superdoc са от реални пациенти, резервирали час за преглед онлайн. Резервирайте час и споделете Вашето мнение!

Запази час за преглед

МЦ Медикал Лайф

Варна · ул. Васил Петлешков 3 · Телефон: 0877700434 · 0877700724

Работи с НЗОК Работи с деца
Важна информация

Моля, носете с Вас на прегледа предходната медицинска документация, с която разполагате.