Д-р Десислава Белчева, Алерголог, Пловдив | Супердок

Д-р Десислава Белчева

Алерголог

Пловдив

· 10 - 15 години опит
Най-ранен свободен час
понеделник в 09:00

Д-р Десислава Белчева е специалист алерголог в Пловдив с над 10 години опит. Д-р Белчева преглежда деца над 7 годишна възраст. Диагностицира и изготвя индивидуален терапевтичен план за алергичен ринит,бронхиална астма,атопичен и контактен дерматит,уртикария,хранителна и медикаментозна алергия,инсект-алергия.В кабинета си извършва функционално изследване на дишането,пулсоксиметрия,кожно-алергични тестове с битови(акари в домашен прах,домашни любимци,плесени),поленови,хранителни алергени,медикаменти(донесени от пациента) и козметични продукти.

Д-р Белчева провежда и онлайн консултации - може да се свържете с нея в приложението Healee.

Образование

Завършва Медицински университет Пловдив през 2009 г. Специализирала и придобила специалност Клинична алергология в УМБАЛ ,,Александровска" гр. София.

Допълнителни квалификации

- Член на Български лекарски съюз, Българско дружество по алергология и Европейска академия по алергология и клинична имунология;
- Участие в национални и международни конгреси и семинари по специалността.

Биография

След своето дипломиране през 2009 г. д-р Белчева започва работа като отговорник по извършването на алергологични лабораторни тестове към Германско-български лаборатории "Зинвест-К". От 2012г до 2016г практикува в Клиниката по Клинична алергология на УМБАЛ ,,Александровска" гр.София. От 2018 г. е част от екипа специалисти на МЦ ,,Евромед" гр. Пловдив. Д-р Белчева провежда и онлайн консултации - може да се свържете с нея в приложението Healee.

Потвърдени мнения на пациенти

  • Обща оценка
  • Време за изчакване
  • Отношение
Рейтинг
4 мнения
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Доктор Белчева е отличен специалист с прекрасно отношение към пациента. Изключително внимание и детайлно разяснение по случая. Благодаря Ви отново!
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Прекрасно професионално отношение! Доктор Белчева детайлно се запозна с проблема ми и беше безкрайно мила и отзивчива! Препоръчвам на всички нуждаещи се от консултация с Алерголог да посетят доктор Белчева и няма да съжаляват! Хигиената, комуникацията, мерките и препоръките бяха на топ ниво!
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Бях на първичен преглед за алергии и съм много доволен от вниманието, което ми се обърна. Др. Белчева се запозна изключително подробно с мен, с историята на симптомите ми и с цялостното ми състояние. Не си спомням кога преди са ми обръщали толкова внимание при преглед. Препоръчвам!
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение

Запази час за преглед

МЦ Евромед Център Пловдив

Пловдив · бул. 6-ти септември 112 · Телефон: 0899996914

Работи с НЗОК Работи с деца
Важна информация

Д-р Белчева преглежда деца над 7-годишна възраст. Моля, носете на прегледа с Вас предходната медицинска документация, с която разполагате.

При липса на удобни часове може да се свържете с Д-р Белчева за онлайн консултация в приложението Healee.

Цени
  • Първичен преглед 30 лв.
  • Вторичен преглед 15 лв.
Работи безкасово със застрахователи:
ДЗИ
Healee - приложение за връзка с лекар

Направи онлайн консултация с

Д-р Десислава Белчева

Свържи се с лекаря в Healee. Питай за симптоми и оплаквания, споделяй здравни данни, снимки, лабораторни резултати. Получи консултация и насоки за лечение.

Започни онлайн консултация

Отвори страницата на лекаря в Healee

Свали Healee от App Store или Google Play, или ползвай на app.healee.com

Научи повече на www.healee.com