Д-р Борис Славчев

Вътрешни болести, Кардиолог

10 - 15 години опит
София
Най-ранен възможен час:

Обща информация

Д-р Борис Славчев е специалист кардиолог в София с над 10 години опит. От 2010 г. е хонорован асистент към Катедра Вътрешни болести на Медицински факултет на СУ "Свети Климент Охридски". Д-р Славчев не преглежда деца.
Образование
Завършва Медицински университет София през 2004 г. Своите специалности Вътрешни болести и Кардиология придобива през 2010 г. и 2016 г.
Допълнителни квалификации
- Специализации по Кардиология в Herzzentrum Duisburg, в Katolisches Klinikum Koblenz и в Klinikum Bad Hersfeld, Германия;
- Сертификати по Електрокардиостимулация, Ехокардиография и Инвазивна кардиология;
- Член на Дружеството на кардиолозите в България, Дружеството по инвазивна Кардиология в България, Съсловното сдружение по кардиостимулация и електрофизиология в България, Европейското кардиологично дружество и Европейското дружество по сърдечна недостатъчност;
- Участие в многобройни национални и международни конгреси и семинари по специалността.
Биография
В периода от 2007 г. до 2010 г. д-р Славчев работи като лекар ординатор в клиниката по Кардиология и сектор по Електрокардиостимулация на УМБАЛ "Света Екатерина" София. От 2010 г. започва работа като лекар ординатор в клиниката по Кардиология на Университетска болница "Лозенец“ София. Към момента д-р Славчев е част от екипа специалисти на МЦ Конвекс София. Владее английски, немски и руски език.
Повече информация
medconvex.bg
Потвърдени мнения на пациенти
Все още няма оставени оценки за този лекар.
Оценките в Superdoc са от реални пациенти, резервирали час за преглед онлайн. Резервирайте час и споделете Вашето мнение!
София
ул. Синанишко езеро 11А
Телефон: 029051970, 0884682001
Неделя
21.10.2018
Понеделник
22.10.2018
Вторник
23.10.2018
Няма свободни часове за онлайн резервация в избраните дни.
Най-ранният свободен час е на:
Допълнителна информация:
Моля, носете с Вас на прегледа предходната медицинска документация, с която разполагате.