Кардиологичен кабинет Д-р Славчеви

Групова практика

София · ж.к. Младост 1А, бл. 505А, вх. 1, ет. 1

Телефон

024231133

Рейтинг
63 оценки

Рейтинг
63 оценки

Кардиологичен кабинет Д-р Славчеви съчетава комфортна атмосфера с висок професионализъм в условията на извънболничната кардиологична помощ. Кабинетът предлага диагностика и лечение на голям набор от заболявания с помощта на нова и високотехнологична апаратура.

В Кардиологичен кабинет Д-р Славчеви се извършват клиничен преглед, ЕКГ, ехокардиография, 24 часа Холтер за мониториране на артериално налягане, 24 часа Холтер за мониториране на ЕКГ (сърдечен ритъм), стрес тест с велоергометър за диагностика на исхемична болест на сърцето и ритъмно-проводна патология.

Кардиологичен кабинет Славчеви разполага с високоспециализирана ултразвукова система за кардио-васкуларна диагностика, модел GE Vivid T8 Ultra Edition. Апаратът притежава всички съвременни модалности за прецизна диагностика като цветен тъканен Доплер (TVI), позволяващ оценка на скоростта и времето на движение на тъканта във всяка точка и по всяко време на сърдечния цикъл и възможности за оценка на движението на отделните сегменти на миокарда един спрямо друг. Кабинетът е оборудван с последен модел ЕКГ апарат Schiller CARDIOVIT, както и синхронизиран бифазен дефибрилатор Schiller DEFIGARD HD-7.

В Кардиологичен кабинет Д-р Славчеви се извършват следните изследвания: ЕКГ, ултразвук на сърце и големите съдове, 24 часа ЕКГ Холтер, 24 часа АН Холтер, стрес тест с велоергометър.

В Кардиологичен кабинет Д-р Славчеви се издават фактури, които да бъдат представяни пред допълнителни здравноосигурителни фондове. Кабинетът има сключен договор със Национална здравноосигурителна каса.

Допълнителна информация
slavchevi-cardio.com

Лекари

Д-р Радостина Илиева

Д-р Радостина Илиева

16 оценки

Кардиолог · София

Работи с НЗОК
Най-ранен час: сряда в 16:00
Запази час
Д-р Борис Славчев

Д-р Борис Славчев

162 оценки

Кардиолог, Вътрешни болести · София

Работи с НЗОК
Най-ранен час: четвъртък в 11:20
Запази час