Д-р Александър Хаджиценев, Вътрешни болести, Хематолог (Клинична хематология), Пловдив | Супердок

Д-р Александър Хаджиценев

Вътрешни болести, Хематолог (Клинична хематология)

Пловдив

· 25 - 30 години опит
Най-ранен час: 5 декември 15:30

Д-р Александър Хаджиценев е специалист по вътрешни болести и хематолог в Пловдив с над 29 години медицински опит. Професионалните му интереси са в сферата на неонкологичната хематология и болести на натрупването. Извършва диагностиката и лечение на заболявания на кръвта, кръвотворните органи и органите на лимфната система: анемии, тромбоцитопении, левкопении, увеличени лимфни възли, спленомегалия, нарушения в кръвосъсирването, миелопролиферативни процеси и др.

Образование

Завършва Медицински университет София през 1993 г. Своите специалности Вътрешни болести и Клинична хематология придобива през 2000 г. и 2005 г.

Квалификации
  • Допълнителни квалификации по абдоминална ехография, автоимунни заболявания, нарушения в коагулацията;
  • Член на Български лекарски съюз и Българското медицинско сдружение по хематология;
  • Участие в многобройни национални конгреси и семинари по специалността.
Биография

В началото на професионалният си път д-р Хаджиценев работи като участъков лекар в Белица. Работил в Център за спешна медицинска помощ Разлог, а след това в Клиника по клинична хематология към УМБАЛ Свети Георги Пловдив. Работил е и в Национална специализирана болница за активно лечение на хематологични заболявания София. Част е от екипа специалисти на УМБАЛ Еврохоспитал Пловдив. От 2003 г. развива своята самостоятелна практика като хематолог в Пловдив, а към момента е част е и от екипа специалисти на МЦ Тракия Пловдив. Владее немски език.

Все още няма оставени оценки
Оценките в Супердок са от реални пациенти, резервирали час за преглед онлайн. Резервирайте час и споделете Вашето мнение!

Запази час

МЦ Тракия Пловдив

Пловдив · кв. Тракия, бл. 143 Д · Телефон: 0877507599
Работи с деца
javascript loading...
Важна информация

Моля, носете с Вас на прегледа предходната медицинска документация, с която разполагате.