плюс Абонирай се

Д-р Бранимир Градинаров

Акушер-гинеколог

Варна

· Над 30 години опит
Най-ранен час: четвъртък в 12:30

Д-р Бранимир Градинаров е специалист акушер-гинеколог във Варна с над 30 години опит. Извършва профилактика, ранната диагноза и своевременното лечение на редица гинекологични заболявания, всички стандартни АГ манипулации и услуги, както и женска консултация (диагностика и наблюдение на бременност – нормална и патологична, пренатална диагностика и наблюдение на плода, рутинно акушерство), репродуктивно здраве и борба с безплодието. Д-р Градинаров не преглежда деца.

Образование

Завършва Медицински университет и през 1990 г. придобива специалност Акушерство и гинекология.

Квалификации
  • Специализация в Научен институт по акушерство и гинекология (НИАГ) Майчин дом София;
  • Сертификати за завършени курсове по Мониторен контрол на раждането, Обезболяване на раждането, Ултразвукова диагностика в АГ, Гинекологична ендокринология, Репродуктивна медицина, Сексология, Колпоскопия;
  • Множество индивидуални курсове и практики при проф. Хаджиев, проф. Атанасов, проф. Щерев, доц. Василев, проф. Кацулов в НИАГ София.
Биография

След своето дипломиране д-р Градинаров е работил в гинекологично отделение на бившата ОКБ Добрич, АГ болница Варна, МБАЛ Света Анна, ДКЦ 4 Варна. От 2000 г. има собствена практика във Варна, а към момента е част и от екипа специалисти на МЦ Клиника Нова.

Допълнителна информация
novavarna.com

Потвърдени мнения на пациенти

  • Обща оценка
  • Време за изчакване
  • Отношение
Рейтинг
8 оценки
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Д-р.Градинаров провежда обстойна беседа преди прегледа, с помощта на която се информира, както за гинекологичния проблем на пациентката, така също и за емоционалното и състояние. По време на професионалния преглед обстойно обяснява състоянието на гинекологичното здраве, дава насоки определя лечение.
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Отличен специалист!
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Не съм доволна. Съжалявам че го посетих.
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Аз съм изключително доволна,и от компетентността,и от отношението. Бях изслушана и прегледана супер професионално.
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Престоят ми в кабинета беше около час, от който 20 мин. бяха за включване на видеозона, 20 мин. за въвеждане на имената ми и останалото време беше отделено, за да ми каже, че ще може да отговори на въпросите ми като отида в кабинета му, където работи със здравна каса. Изключтелно НЕДОВОЛНА останах!!
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Д-р Градинаров беше изключително изчерпателен и ми даде полезна информация, съвети. Беше внимателен по време на прегледа.
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение

Запази час

МЦ Клиника Нова

Варна · ул. Вяра 7 · Телефон: 070017340
javascript loading...
Важна информация

При резервация с безкасово разплащане с Евроинс застраховане АД, моля, свържете се предварително с регистратура! Моля, носете с Вас на прегледа предходната медицинска документация, с която разполагате.

Безкасови прегледи със застрахователи
Аксиом Алианц Булстрад Живот България Иншурънс Групама Дженерали ДЗИ Доверие Евроинс ЕЗК (ЕЗОК) ЖЗИ ОЗОК Инс Уника Фи Хелт
  • Първичен преглед 80,00 лв.
  • Вторичен преглед 45,00 лв.
  • 4D Фетална морфология 100,00 лв.
  • Колпоскопия и биопсия 80,00 лв.