Безплатни прегледи за световния ден на сърцето - ДКЦ Софиямед, Кардиолог, Профилактични прегледи, София | Супердок

Безплатни прегледи за световния ден на сърцето - ДКЦ Софиямед

Кардиолог, Профилактични прегледи

София

Най-ранен час: В момента няма свободни часове

По случай Световния ден на сърцето - 29 септември, Университетски медицински комплекс Софиямед ще проведе своята редовна кампания за безплатни кардиологични прегледи. Те са организирани от екипа на Клиниката по кардиология и инвазивна кардиология, който ще осъществи консултативните прегледи с ЕКГ.
При безплатните прегледи, пациенти могат да бъдат насочени за прием в клиниката за провеждане на високоспециализирани изследвания в болнични условия.
Доц. д-р Ивета Ташева, д.м., началник на Клиниката по кардиология и инвазивна кардиология в лечебното заведение припомня, че профилактичните прегледи за сърдечно-съдови заболявания е добре да се извършват веднъж на година, започвайки от 45-годишна възраст при мъжете и 50-годишна - при жените. Тя също уточнява, че честотата на прегледите се определя от индивидуалния рисков профил и при наличие на повече от два рискови фактора за исхемична болест на сърцето е необходимо всяка година да се изследва липиден профил, ЕКГ, и насочени изследвания при установяване на абнормна находка.

Допълнителна информация
hospitalsofiamed.bg

Потвърдени мнения на пациенти

  • Обща оценка
  • Време за изчакване
  • Отношение
Рейтинг
1 оценка
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Прекрасна инициатива на болницата! Надявам се да се организират все повече такива кампании.

Запази час

ДКЦ Софиямед - Блок 1, Г. М. Димитров

София · бул. Г. М. Димитров 16 · Телефон: 0895555444
javascript loading
Важна информация

Всички прегледи се осъществяват с регистрация преди запазения час на Централна регистратура на лечебното заведение. Прегледите се провеждат само в БЛОК 1 на ДКЦ Софиямед на адрес бул. Г. М. Димитров 16.