Д-р Атанас Табаков, Ортопед, Варна | Супердок

Д-р Атанас Табаков

Ортопед

5 - 10 години опит
Варна
Най-ранен възможен час: четвъртък в 17:30

Обща информация

Д-р Атанас Табаков е специалист ортопед във Варна с над 5 години опит. Извъpшвa диaгностикa и лeчeниe нa пaциeнти cъс заболявания и травми на опорно-двигателния апарат: бoлки в cтaвитe, нaвяxвaния, счупвания, артрози, възпaлитeлни и дегенеративни cъcтoяния, хирургия на ръка, артроскопии на стави, вътреставни инжекции, превръзки, оперативно и неоперативно лечение на заболявания на опорно-двигателния апарат.
Образование

Завършва Медицински университет Варна през 2012 г. Своята специалност Ортопедия и травматология придобива през 2018 г. През 2015 г. завършва магистратура по Здравен мениджмънт.

Допълнителни квалификации

- Сертификати за работа с артроскопска апаратура в областта на колянна хирургия, Ендопротезиране на колянна и тазобедрена става, Остеосинтезни техники в травматологията на горен и долен крайник;
- Участие в национални конгреси и семинари по специалността.

Биография

От 2013 г. до момента д-р Табаков работи в Клиниката по Ортопедия и травматология към УМБАЛ "Св. Марина" Варна. От 2017 г. е асистент към Катедра Ортопедия и травматология на Медицински университет "Проф. д-р Параскев Стоянов" Варна. От 2018 г. е част и от екипите специалисти на МЦ "Св. Марина" Варна и МЦ Хелиос Варна. Владее български и английски език.

Потвърдени мнения на пациенти
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Препоръчвам!
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
МЦ Хелиос
Варна
ул. Илинден 1, ет. 1, каб. 104
Телефон: 0886357170
Избор на по-далечна дата
Събота
16.11.2019
Неделя
17.11.2019
Понеделник
18.11.2019
Няма свободни часове за онлайн резервация в избраните дни.
Най-ранен свободен час:
четвъртък в 17:30
Цени:
Първичен преглед: 50 лв.
Вторичен преглед: 30 лв.
Преглед по документи: 40 лв.
Допълнителна информация:

Моля, носете с Вас на прегледа предходната медицинска документация, с която разполагате. Домашни посещения се осъществяват след предварителна лична уговорка. Кабинетът не работи безкасово със здравни фондове/застрахователи.