Д-р Антон Антонов, Ортопед, София | Супердок

Д-р Антон Антонов

Ортопед

20 - 25 години опит
София
Най-ранен възможен час: вторник в 08:00

Обща информация

Д-р Антон Антонов е специалист ортопед в София с над 20 години опит и професионални интереси в областите ендопротезиране на тазобедрена и коленна става, детска ортопедия – лечение на еквиноварусно ходило по метода на Понсети, ехографска диагностика на вродената дисплазия на тазобедрените стави при бебета, спортна травматология, артроскопска хирургия, обща и реконструктивна травматологична хирургия. Извъpшвa диaгностикa и лeчeниe нa пaциeнти cъс заболявания и травми на опорно-двигателния апарат: бoлки в cтaвитe, нaвяxвaния, счупвания, артрози, възпaлитeлни и дегенеративни cъcтoяния.
Образование

Завършва Медицински университет Плевен през 1996 г. Своята специалност Ортопедия и травматология придобива през 2001 г.

Допълнителни квалификации

- Редица специализации и курсове в страната и чужбина;
- Член на Български лекарски съюз;
- Участие в многобройни национални конгреси и семинари по специалността.

Биография

След своето дипломиране д-р Антонов работи и специализира в Клиника по ортопедия и травматология към УМБАЛ "Д-р Георги Странски" в Плевен. Работил е в МОБАЛ Д-р Стефан Черкезов и МЦ Аркус Медикъл във Велико Търново. Към момента е част от екипа специалисти на МЦ Доверие София.

Повече информация
mbal.doverie.bg
Потвърдени мнения на пациенти
Все още няма оставени оценки за този лекар.
Оценките в Superdoc са от реални пациенти, резервирали час за преглед онлайн. Резервирайте час и споделете Вашето мнение!
София
ж.к. Овча Купел 2, ул. Фридрих Грюнангер 2
Телефон: 024036105
Избор на по-далечна дата
Неделя
08.12.2019
Понеделник
09.12.2019
Допълнителна информация:

ВАЖНО! Задължително регистрирайте своя преглед/направление на регистратура преди прегледа при лекаря. Моля, носете с Вас на прегледа предходната медицинска документация, с която разполагате.