Д-р Ани Тодорова, дм

Ендокринолог

София

· 5 - 10 години опит
Най-ранен час: Утре в 16:30

Д-р Ани Тодорова, дм е специалист ендокринолог в София с над 8 години медицински опит. Извършва диагностика и лечение на захарен диабет, гестационен захарен диабет, метаболитен синдром и компонентите му, поликистозна болест на яйчниците, хронични усложнения на захарния диабет (диабетна полиневропатия и диабетно стъпало), както и на заболявания на щитовидната жлеза, включително при бременни. Има опит с използване на съвременни технологии за лечение на захарен диабет тип 1 - инсулинови помпи и сензори за продължително глюкозно мониториране. Д-р Тодорова не преглежда деца.

Образование

Завършва Медицински университет София през 2015 г. Има придобита специалност Ендокринология и болести на обмяната. Защитава дисертационен труд към Катедрата по ендокринология на Медицински университет София на тема: Диабетно стъпало - превенция и специфични диагностични маркери.

Квалификации
  • 10 научни публикации в списания, 5 от които са международни с импакт фактор;
  • Член на Български лекарски съюз и Българско дружество по ендокринология;
  • Участие в 9 обучителни курса и програми у нас и в чужбина.
Биография

Д-р Тодорова е лекар във Втора клиника на УСБАЛЕ "Академик Иван Пенчев" София. Към момента е част и от екипа специалисти на МЦ Фемина София.

Допълнителна информация
mcfemina.com

Потвърдени мнения на пациенти

  • Обща оценка
  • Време за изчакване
  • Отношение
Рейтинг
8 оценки
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Много съм доволна и препоръчвам д-р Тодорова. Д-р Тодорова отдели много време за сваляне на анамнезата. Беше изключително внимателна и прояви емпатия, което е все по-голяма рядкост. Прегледът беше обстоен. Назначи ми идследвания. Всеки един етап на прегледа беше съпроводен с обяснение.
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Д-р Тодорова бе изключително мила и търпелива да изслуша проблема, разгледа подробно изследванията, отговори на въпросите ми. Прегледът при нея беше удоволствие. Вниманието, с което подхожда, е рядко срещано.
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
д-р Тодорова е изключително мил, внимателен и ерудиран лекар. С търпение изслушва пациента. Обяснява подробно и отговаря на въпроси, без да се изнервя. Прегледът е обстоен, а назначената терапия е съобразена с индивидуалния здравен статус на пациента.
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Изключително мила и любезна. Много компетентна, обръща внимание и изслушва спокойно. Много съм доволна!!! Дано има повече такива доктори като д-р Тодорова!
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение

Запази час

МЦ Фемина

София · ул. Дунав 47 · Телефон: 0889030595 · 029833020 · 029835797
javascript loading...
Важна информация

Моля, носете с Вас на прегледа предходната медицинска документация, с която разполагате.

Безкасови прегледи със застрахователи
Доверие Евроинс