Александрина Милчева, Психолог, Психотерапевт, София | Супердок

Александрина Милчева

Психолог, Психотерапевт

5 - 10 години опит
София
Най-ранен възможен час: днес в 19:00

Обща информация

Александрина Милчева е психолог и психодрама терапевт в София. Извършва индивидуално психологично консултиране и терапия на деца, юноши и възрастни. Използва различни психодраматични техники, за да подпомогне процеса на осъзнаване и осмисляне на даден проблем, при състояния на безпомощност, силна тревожност, хранителни разстройства, депресия, паник атаки и др. Изготвя индивидуална оценка на деца за проследяване на когнитивните процеси и психосоциалното развитие. Работи и с деца със специални нужди и различни трудности като хиперактивност, страхове, проблеми в отделянето от родителя и др.
Образование

Завършва бакалавърска степен по Психология и магистратура по Клинична психология – психоаналитична перспектива към Нов Български Университет. Сертифициран Психодрама терапевт е към Институт по психодрама, индивидуална и групова Психотерапия "Бернхард Ахтерберг".

Допълнителни квалификации

- Психодрама и действени методи в работата с групи от юноши - Център Орфеус и Д-р Фабиен Блобел;
- Изучаване на методика за подкрепа и консултиране на деца и юноши в траур - Сдружение за прогресивна и отворена комуникация;
- Програма „Избирам себе си“ за изграждане на личностови и групови умения на деца с цел превенция на ПАВ - Професионално информационен център по проблемите на наркоманиите;
- Семинар и сертификат за "Емоционална интелигентност";
- Публикация - Ten years of psychological research on heroin addiction and related problems at New Bulgarian University;

Биография

Към момента Александрина Милчева работи като училищен психолог и има собствена практика като психотерапевт и психолог. Работата й е насочена в проучването и оценяването на индивидуалните потребности на деца и ученици с индикации за специални образователни потребности. Провежда психотерапевтични групи и индивидуални сесии чрез психодрама за възрастни. Има редица практики и обучения към психиатричното отделение към ВМА, Клиника по нервни болести към УМБАЛ "Александровска", СБАЛ по Детски болести, работа с хора пострадали от насилие и др.

Повече информация
facebook.com/psyamelie/
Потвърдени мнения на пациенти
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Прекрасен специалист! Останах изключително доволна от отношението и професионализма. Офиса е централно разположен,а графика и е супер за работещи хора. Ще посетя пак !
Amelie – психологично консултиране и терапия
София
ул. Христо Белчев 22А
Телефон: 0889841839
Избор на по-далечна дата
Петък
15.11.2019
15:00
зает
16:00
зает
17:00
зает
18:00
зает
Събота
16.11.2019
10:00
зает
11:00
зает
12:00
зает
14:00
зает
15:00
зает
16:00
зает
17:00
зает
Неделя
17.11.2019
Цени:
Първоначална консултация: 50 лв.
Инд. терапия за деца и юноши: 40 лв.
Инд. психотерапия за възрастни: 40 лв.
Оценка на познават. процеси: 50 лв.
Психотерапевтични групи: 30 лв.
Допълнителна информация:

Индивидуална терапия за деца или юноши се осъществява след като е направена първоначална среща само с родителят. За оценка на познавателните процеси са необходими няколко сесии.
При заявки свързани с включване в психотерапевтични групи е необходимо да се свържете с мен предварително.