Център за лечение на болката Вита | Супердок

Център за лечение на болката Вита

Специализиран медицински център
София
ул. Филип Кутев 10
024522000
vita.bg
 • Обща информация

  В Център за лечение на болката в МБАЛ Вита успешно могат да бъдат лекувани неповлияващи се от медикаментозно лечение болка, невралгия, болка в областта на главата и шията, раменете и гръдния кош, гръбнака и кръста, болка при херпес зостер, болезнена диабетна невропатия, исхемична болка в крайниците, болка при съдова недостатъчност, онкологична болка. Всички пациенти със средна към силна болка, която е трудна за овладяване или има потенциал за хронифициране, могат да направят консултация със специалист в центъра. Тук пациентите могат да бъдат прегледани, а терапия им оптимизирана.

 • Услуги

  В Център за лечение на болката в МБАЛ Вита успешно могат да бъдат лекувани:
  - Онкологична болка;
  - Болка в областта на главата и шията;
  - Болка в областта на раменете и на гръдния кош;
  - Болка в областта на гръбнака;
  - Болка в областта на крайниците.

 • Оборудване

  Центърът за лечение на болката е оборудван с пета генерация апарат за крио анелгезия ( обезболяване чрез замразяване) на фирма Metrum cryoflex, както и с последно поколение апарат за радиофреквентна аблация (обезболяване чрез радиочестотен ток) на фирма COSMAN. На разположение на специалистите е висок клас специализирана ехографска апаратура за регионална анестезия и лечение на болката на фирма BK.

 • Изследвания

  Интервеционалните техники за обезболяване се определят след подробен клиничен преглед от нашите специалисти и назначаване на персонален терапевтичен план, свързан с естеството на оплакванията с цел максимален ефект.

 • Здравно осигуряване

  Цената на първоначалния преглед е:
  - при лекар-специалист: 80 лева;
  - при доцент: 100 лева;
  - при професор: 120 лева.

Лекари