Кардио Тонус | Супердок

Кардио Тонус

Медицински кабинет

София · ж.к. Дружба 2, Цариградски комплекс, бл. 284, вх. А, ет. 0

Телефон

0879260221

Рейтинг
7 оценки

Рейтинг
7 оценки

Кардио Тонус е специализиран медицински кабинет в София. Медицинските специалисти в Кардио Тонус осигуряват изграждането на прецизна диагноза и прилагат съвременни методи на лечение. На пациентите се гарантира висококачествена медицинска грижа, както и персонализиран подход от страна на специалистите към подобряването на тяхното състояние.

В Кардио Тонус се осъществяват първични прегледи и изследвания за поставяне на диагноза и последващо проследяване на сърдечно-съдови и неврологични заболявания. Извършват се кардиологични консултации на пациенти с рискови фактори за сърдечно-съдови заболявания. Консултират се пациенти с високо артериално налягане и се провежда 24-часовото му проследяване в амбулаторни условия, което гарантира добра корекция на артериалното налягане. Извършват се профилактични прегледи на пациенти с фамилна обремененост за сърдечно-съдови заболявания.

Кабинетът Кардио Тонус разполага с ехокардиограф с функции и възможности за пълна ехографска сърдечна диагностика, Холтер АН 24 ч. и Холтер ЕКГ 24 -72 ч. ЕКГ.

Лекари

Д-р Кремена Кънчева

Д-р Кремена Кънчева

Невролог · София

Най-ранен час: четвъртък в 9:00
Запази час
Най-ранен час: четвъртък в 9:00
Д-р Ивайло Иванов

Д-р Ивайло Иванов

Кардиолог · София

Най-ранен час: 23 август 14:30
Запази час
Работи с НЗОК Обявени цени
Най-ранен час: 23 август 14:30