Клиника Анвели / Anveli Medical Complex | Супердок

Клиника Анвели / Anveli Medical Complex

Дентален център

София

Телефон

024917588

Няма оценки

Няма оценки

Клиника Анвели е създадена с цел да осигурява най-надежните и качествени медицински услуги в сферата на денталната медицина. В клиниката работят специалисти с дългогодишен опит в сферата на ортодонтията, хирургията, ортопедията, терапията и детската дентална медицина. Анвели клиники са разположени в Швейцария, Германия, Сърбия, Черна гора, България и Украйна.

Клиниката разполага с три дентални кабинета. В основния кабинет се извършват хирургични и имплантологични манипулации. Във втория кабинет-естетични, ортопедични и терапевтични манипулации и третия кабинет ортодонтско лечение на деца и възрастни.

Клиниката разполага със собствена зъботехническа лаборатория, оборудвана с най-съвременната техника, за да се спести времето на пациента и да се гарантира крайния резултат на конструкциите (металокерамика, цирконий, прескерамика и много други конструкции). Разполага с дигитален рентген за моментална диагностика. Кабинетите са оборудвани с най-модерната и доказала се апаратура на световния пазар, материалите са от най-висок клас с доказан клиничен опит.

Дигитална рентгенова диагностика.

Клиника Анвели има сключен договор със следните здравноосигурителни компании: "Дженерали застраховане" АД, "ДЗИ Животозастраховане" АД, "Доверие" АД, "Евроинс здравно осигуряване" ЗЕАД.

Повече информация
anveli.bg

Лекари

Не са открити лекари, които да отговарят на това търсене.

Всеки ден добавяме нови лекари, така че опитайте по-късно или пробвайте с други критерии.