Проф. Тоньо Шмилев, дм

Детски пулмолог, Педиатър

Над 30 години опит
Пловдив
Най-ранен възможен час:

Обща информация

Проф. д-р Тоньо Шмилев, дм е специалист педиатър и детски пулмолог в Пловдив с над 45 години опит. Той е утвърден специалист по детски болести и изявен експерт в диагностиката и лечението на белодробни заболявания при децата. Проф. Шмилев е председател на специализирана педиатрична ЛКК към Медицински университет Пловдив.
Образование
Завършва Медицински университет Пловдив през 1973 г. Две години по-късно става асистент в катедрата по педиатрия и в детска клиника на УМБАЛ Св. Георги, Пловдив. Има специалности по Педиатрия и Детска пулмология и фтизиатрия. През 1988 г. става доктор по медицина, от 2001 г. е доцент, а от 2012 г. е професор по Детски болести.
Допълнителни квалификации
Проф. Шмилев има над 180 научно-изследователски труда, от които 88 публикации в списания и сборници. Съавтор е на 5 монографии и 5 ръководства, третиращи различни въпроси на спешната педиатрия, интензивната терапия, детската токсикология и детската пулмология, редактор и съредактор на 2 педиатрични ръководства и 5 клинични монографии. Той е републикански консултант по Педиатрия и участник с презентации в повече от 100 научни форума.
Член на Български лекарски съюз, Българска педиатрична асоциация и Българска асоциация по детска пулмология.
Биография
От 1975 г. проф. Шмилев работи в Катедра по педиатрия и медицинска генетика на Медицински университет Пловдив. От 2000 г. е началник клинично отделение по реанимация и интензивно лечение към Клиниката по педиатрия на УМБАЛ Св. Георги, Пловдив. Практикува и в денонощна детска поликлиника Пловдимед.
Повече информация
plovdimed.run-bg.com
Потвърдени мнения на пациенти
Обща оценка
Бързо обслужване
Отношение
Доволни сме от вниманието и прегледа
Обща оценка
Бързо обслужване
Отношение
Добро отношение ,обстоен преглед доволна съм...
Обща оценка
Бързо обслужване
Отношение
Много мил човек, със страхотно отношение към децата, впечатлен съм
Обща оценка
Бързо обслужване
Отношение
Професор Шмилев е изключително добър и предразполага децата, а са профисионалната му перфектна и безупречна работа, мога да кажа само едно огромно Благодаря. Професор Шмилев е светец в моите очи.
Обща оценка
Бързо обслужване
Отношение
Обща оценка
Бързо обслужване
Отношение
Обща оценка
Бързо обслужване
Отношение
Пловдив
бул. Освобождение 3А
Телефон: 080015060, 0879446290
Четвъртък
13.12.2018
Петък
14.12.2018
Събота
15.12.2018
Няма свободни часове за онлайн резервация в избраните дни.
Най-ранният свободен час е на:
Цени:
Платен първичен преглед: 60 лв.
Първичен преглед с НЗОК: 20 лв.
Вторичен преглед: 30 лв.
Допълнителна информация:
Проф. Шмилев приема пациенти с направления по НЗОК с код 17 Педиатрия и код 36 Детска пулмология (бланка 3). За ЛКК е необходима бланка 6 с код 17 - допълнителна информация ще получите на посочения телефон. Моля носете с Вас на прегледа предходната медицинска документация, с която разполагате.