Проф. Тоньо Шмилев, дм

Детски пулмолог, Педиатър

Над 30 години опит
Пловдив
Най-ранен възможен час:

Обща информация

Проф. д-р Тоньо Шмилев, дм е специалист педиатър и детски пулмолог в Пловдив с над 45 години опит. Той е утвърден специалист по детски болести и изявен експерт в диагностиката и лечението на белодробни заболявания при децата. Проф. Шмилев е председател на специализирана педиатрична ЛКК към Медицински университет Пловдив.
Образование
Завършва Медицински университет Пловдив през 1973 г. Две години по-късно става асистент в катедрата по педиатрия и в детска клиника на УМБАЛ Св. Георги, Пловдив. Има специалности по Педиатрия и Детска пулмология и фтизиатрия. През 1988 г. става доктор по медицина, от 2001 г. е доцент, а от 2012 г. е професор по Детски болести.
Допълнителни квалификации
Проф. Шмилев има над 180 научно-изследователски труда, от които 88 публикации в списания и сборници. Съавтор е на 5 монографии и 5 ръководства, третиращи различни въпроси на спешната педиатрия, интензивната терапия, детската токсикология и детската пулмология, редактор и съредактор на 2 педиатрични ръководства и 5 клинични монографии. Той е републикански консултант по Педиатрия и участник с презентации в повече от 100 научни форума.
Член на Български лекарски съюз, Българска педиатрична асоциация и Българска асоциация по детска пулмология.
Биография
От 1975 г. проф. Шмилев работи в Катедра по педиатрия и медицинска генетика на Медицински университет Пловдив. От 2000 г. е началник клинично отделение по реанимация и интензивно лечение към Клиниката по педиатрия на УМБАЛ Св. Георги, Пловдив. Практикува и в денонощна детска поликлиника Пловдимед.
Повече информация
plovdimed.run-bg.com
Потвърдени мнения на пациенти
Обща оценка
Бързо обслужване
Отношение
Много мил човек, със страхотно отношение към децата, впечатлен съм
Обща оценка
Бързо обслужване
Отношение
Професор Шмилев е изключително добър и предразполага децата, а са профисионалната му перфектна и безупречна работа, мога да кажа само едно огромно Благодаря. Професор Шмилев е светец в моите очи.
Обща оценка
Бързо обслужване
Отношение
Пловдив
бул. Освобождение 3А
Телефон: 080015060, 0879446290
Неделя
21.10.2018
Понеделник
22.10.2018
Вторник
23.10.2018
Няма свободни часове за онлайн резервация в избраните дни.
Най-ранният свободен час е на:
Цени:
Платен първичен преглед: 50 лв.
Платен вторичен преглед: 30 лв.
Допълнителна информация:
Проф. Шмилев приема пациенти с направления по НЗОК с код 17 Педиатрия и код 36 Детска пулмология (бланка 3). За ЛКК е необходима бланка 6 с код 17 - допълнителна информация ще получите на посочения телефон. Моля носете с Вас на прегледа предходната медицинска документация, с която разполагате.