Д-р Теодор Иванов

Ортопед

5 - 10 години опит
София
Най-ранен възможен час:

Обща информация

Д-р Теодор Иванов е ортопед и травматолог в София с над 5 години опит. Извъpшвa диaгностикa и лeчeниe нa пaциeнти c opтoпeдични зaбoлявaния - заболявания на опорно-двигателния апарат, счупвания, артрози, бoлки в cтaвитe, тpaвми oт cпopт, нaвяxвaния, възпaлитeлни и дегенеративни cъcтoяния и дp. Д-р Иванов не преглежда деца.
Образование
Д-р Иванов завършва Медицински университет София през 2013 г. Своята специалност Ортопедия и травматология придобива през 2018 г.
Допълнителни квалификации
Участие в научни конгреси по Ортопедия и травматология на Българска ортопедична и травматологична асоциация, конгреси по Спортна медицина в България и хирургични конференции в Германия и Австрия.
Биография
След дипломирането си д-р Иванов започва работа в Клиника по Ортопедия и Травматология на УМБАЛ "Софиямед", където работи и до момента. Част е и от екипа на ДКЦ Александра Хелф София. Владее английски и немски език.
Повече информация
alexandrahealth.bg
Потвърдени мнения на пациенти
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Хареса ми консултацията с Д-р Иванов. Пак бих се върнала в бъдеще. Търпелива и компетентен.
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Много чисто здравно заведение, модерно оборудвано, с ефективен и високо-професионален персонал. Др. Т. Иванов беше любезен, сърдечен, грижовен; отговори на всички мои въпроси; доволна съм от прегледа и предложеното лечение, и бих отишла при него отново (само дано не се налага).
София
ул. Бачо Киро 8
Телефон: 024750909, 0879311108
Допълнителна информация:
Моля, носете с Вас на прегледа предходната медицинска документация, с която разполагате.