Д-р Петя Консулова, дм

Ендокринолог

10 - 15 години опит
Пловдив
Най-ранен възможен час:
Онлайн консултация

Обща информация

Д-р Петя Консулова е специалист ендокринолог в Пловдив с над 10 години опит. Диагностицира и лекува пациенти със захарен диабет, заболявания на щитовидната жлеза, хипофизни и надбъбречни нарушения, хормонални и метаболитни нарушения. Има научни публикации по темите за затлъстяването и метаболитния синдром в детско-юношеска възраст, инсулиновата резистентност при жени със синдром на поликистозни яйчници и др. Д-р Консулова провежда и онлайн консултации - можете да се свържете чрез нейния уникален код в приложението Healee. Д-р Консулова не преглежда деца.
Образование
Завършва медицински университет Пловдив през 2009 г. и придобива специалност по Ендокринология и болести на обмяната през 2017 г. През 2017 придобива научна степен Доктор по Ендокринология с дисертационен труд на тема: ‘’Характеристика на затлъстяването и метаболитния синдром във възрастта 16-19 години’’
Допълнителни квалификации
- Член на Български лекарски съюз, Районна лекарска колегия Пловдив, Национално дружество по ендокринология, Немско дружество по затлъстяване;
- Участие в национални конгреси и семинари по специалността.
Биография
От април 2012 г. до момента д-р Консулова е лекар ординатор в Клиника по ендокринология на УМБАЛ "Свети Георги" Пловдив. Има и самостоятелна практика като ендокринолог в Пловдив. Владее немски, нидерландски и английски език.

Healee
Онлайн консултации от Д-р Петя Консулова, дм

Свържи се с лекаря в Healee. Питай за симптоми и оплаквания, споделяй здравни данни, снимки, лабораторни резултати. Получи консултация и насоки за лечение.

Код за връзка в Healee
349690
отвори страницата на лекаря в Healee

1. Свали Healee от App Store или Google Play, безплатно

Свали Healee

2. Регистрирай се и влез в своя профил, в Моите лекари

Регистрирай се

3. Въведи уникалния код на лекаря, за да се свържете

Въведи код на лекаря
Потвърдени мнения на пациенти
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Благодаря на д-р Консулова за изключителното внимание и грижи, които прояви към мен. За един пациент е важно изграждането на доверие към своя лекар, а аз й имам пълно доверие. Много внимателна и отзивчива. Изключително професионално отношение, изслушва и обяснява много подробно. Препоръчвам!
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Радвам се , че попаднах на д- р Консулова. Лекар, който с лекота печели доверието на своите пациенти. Изключителен специалист с индивидуален подход към всеки пациент. Много е внимателна и подробна в обясненията си.
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Страхотен професионалист !!
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Ендокринологичен кабинет д-р Консулова
Пловдив
ул. Васил Левски 82
Събота
23.02.2019
Неделя
24.02.2019
Понеделник
25.02.2019
Няма свободни часове за онлайн резервация в избраните дни.
Най-ранният свободен час е на:
Цени:
Първичен преглед: 40 лв.
Ехография: 15 лв.
Допълнителна информация:
Моля, носете с Вас на прегледа предходната медицинска документация, с която разполагате. При липса на часове може да се свържете с д-р Консулова за онлайн консултация чрез нейния уникален код в приложението Healee.