Д-р Бойко Тошев, Ортопед, София | Супердок

Д-р Бойко Тошев

Ортопед

Над 30 години опит
София
Най-ранен възможен час: вторник в 09:10

Обща информация

Д-р Бойко Тошев е специалист ортопед в София с над 35 години опит. Извършва профилактика, диагностика и лечение на вродени и придобити дефекти във формата или функцията на опорно-двигателния апарат (костите, ставите, мускулите и сухожилията, като ревматични, възпалителни и невромускулни заболявания). Д-р Тошев практикува педиатрична ортопедия и лечение на спортни травми. Има над 30 научни публикации и многобройни участия във конгреси и форуми по специалността. Избран е в проучването на Дарик радио за Най-добрите лекари в България в област Ортопедия и травматология.
Образование

Завършва Медицински университет София през 1981 г. Има придобита специалност Ортопедия и травматология и магистратура по Здравен мениджмънт.

Допълнителни квалификации

- Специализации в Швейцария, Германия, Австрия и Испания: Лечение на вътреставни фрактури, Ендопротезиране, Протезиране на раменна става, Реконструктивна хирургия при травматологично увреждане на опорно-двигателния апарат, Хирургично лечение на ортопедични заболявания на опорно-двигателния апарат, Ендопротезиране и реендопротезиране на коленна става и тазобедрена става, Компютърно асистирана остеосинтеза, Протезиране на големите стави;
- Член на Българска ортопедична и травматологична асоциация и Европейска федерация на националните асоциации по ортопедия и травматология.

Биография

От 1982 до 1984 г. д-р Тошев работи като лекар в Троян, а от 1985 г. до 2013 г. работи в УМБАЛСМ "Н. И. Пирогов" София. Работил е в MБАЛ "Св. Пантелеймон" София. Към момента е част от екипа специалисти на ДКЦ 5 София - Студентска поликлиника.

Повече информация
studentskapoliklinika.com
Потвърдени мнения на пациенти
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
От д-р Бойко Тошев съм доволна, но в Студентска поликлиника не са чували за Superdoc.bg и се наложи да заплатя прегледа си, да не говорим за запазения час, който не се отразява никъде. При въпросния лекар часове не се запазват в действителност.
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Пътувах час и половина, като отидох ми казаха: "Ми той доктора влезе в операция, няма да има прегледи днес", никой нито ми се обади нито нищо.. Изключително несериозно от негова страна и тази на 5 ДКЦ.
София
ул. Акад. Стефан Младенов 8
Телефон: 029035949
Избор на по-далечна дата
Събота
16.11.2019
Неделя
17.11.2019
Понеделник
18.11.2019
Няма свободни часове за онлайн резервация в избраните дни.
Най-ранен свободен час:
вторник в 09:10
Допълнителна информация:

Моля, носете с Вас на прегледа предходната медицинска документация, с която разполагате.