МЦ Д-р Атанасов | Супердок

МЦ Д-р Атанасов

Медицински център

София · ул. Ген. Никола Жеков 22, бл. Бриз

Телефон

0884735050

Рейтинг
889 оценки

Рейтинг
889 оценки

МЦ Д-р Атанасов разполага със специалисти ортопеди, ендокринолози и ангиолог и най-ново поколение апарат за изследване за остеопороза на General Electric.Извършва се пълният набор от амбулаторни ортопедични прегледи и манипулации, включително ехографско изследване на тазобедрени стави при деца, вземане на отпечатък за производство на индивидуални ортопедични стелки, неоперативното лечение на различни видове увреди на опорно-двигателния апарат. Провежда пълен набор от Доплерова сонография на кръвоносни съдове.

Изследване на костна плътност за навременно диагностициране на остеопороза - остеодензитометрия на бедрена шийка и поясни прешлени на апарат Lunar Prodigy Pro /General Electric/.Провежда се лечение на дегенеративни ставни заболявания с различна локализация (гонартрози, коксартрози, спондилоартрози), лечение на травми (счупвания, контузии, луксации, рани). В ортопедичната практика се провеждат скринингови ехографски изследвания на бебета за дисплазия/луксация на тазобедрените стави, профилактични прегледи на подрастващите по отношение на плоскостъпие, гръбначни изкривявания.

МЦ Д-р Атанасов разполага със най-съвременна апаратура, необходима за правилното диагностициране на различни съдови, ендокринни, дегенеративни ставни заболявания и изследване на костна плътност.

  • Ехографско изследване
  • Вземане на отпечатък за производство на индивидуални ортопедични стелки
  • Изследване на костната плътност на цяло тяло
  • Доплерова сонография на кръвоносни съдове

МЦ Д-р Атанасов работи по договор с НЗОК и следните застрахователни компании: ЗАД България, Фи Хелт, ДЗИ, ЕВРОИНС, Медико 21 АД, Дженерали Закрила, ОЗОФ Доверие.

Допълнителна информация
eurohealth.bg

Лекари

Изследване за остеопороза (остеоденситометрия) - МЦ Д-р Атанасов

Изследване за остеопороза (остеоденситометрия) - МЦ Д-р Атанасов

Изследване · София

Най-ранен час: Днес в 10:00
Запази час
Обявени цени
Д-р Дениз Бакалов

Д-р Дениз Бакалов

Ендокринолог, Вътрешни болести · София

Най-ранен час: 28 октомври 16:00
Запази час
Обявени цени
Healee

Направи онлайн консултация с лекар от

МЦ Д-р Атанасов

Свържи се с лекаря в Healee. Питай за симптоми и оплаквания, споделяй здравни данни, снимки, лабораторни резултати. Получи консултация и насоки за лечение.
Свържете се с клиниката

Свали Healee от App Store или Google Play, или ползвай на app.healee.com