МЦ Д-р Атанасов | Супердок

МЦ Д-р Атанасов

Медицински кабинет
София
ул. Ген. Никола Жеков 22, бл. Бриз
0884735050
eurohealth.bg
 • Обща информация

  МЦ Д-р Атанасов разполага със специалисти ортопеди, ендокринолог и ангиолог. Извършва се пълният набор от амбулаторни ортопедични прегледи и манипулации, включително ехографско изследване на тазобедрени стави при деца, вземане на отпечатък за производство на индивидуални ортопедични стелки, както и изследване на костната плътност на цяло тяло за навременна диагностика на остеопороза, оперативното лечение на различни видове увреди на опорно-двигателния апарат. Провежда пълен набор от доплерова сонография на кръвоносни съдове.

 • Услуги

  Провежда се лечение на дегенеративни ставни заболявания с различна локализация (гонартрози, коксартрози, спондилоартрози), лечение на травми (счупвания, контузии, луксации, рани). В ортопедичната практика се провеждат скринингови ехографски изследвания на бебета за дисплазия/луксация на тазобедрените стави, профилактични прегледи на подрастващите по отношение на плоскостъпие, гръбначни изкривявания. Изследване на костна плътност за навременно диагностициране на остеопороза - остеодензитометрия на бедрена шийка и поясни прешлени на апарат Hologic (USA).

 • Оборудване

  МЦ Д-р Атанасов разполага със съвременна апаратура, необходима за правилното диагностициране на различни дегенеративни ставни заболявания, ортопедични и изследване на костна плътност.

 • Изследвания

  - Ехографско изследване;
  - Вземане на отпечатък за производство на индивидуални ортопедични стелки;
  - Изследване на костната плътност на цяло тяло;
  - Доплерова сонография на кръвоносни съдове.

 • Здравно осигуряване

  МЦ Д-р Атанасов работи по договор с НЗОК и следните застрахователни компании: ЗАД България, Фи Хелт, ЗОК Надежда, ДЗИ, ЕВРОИНС, Медико 21АД, Дженерали -Закрила.

Лекари