МЦ Д-р Атанасов | Супердок

МЦ Д-р Атанасов

Медицински кабинет

София

Телефон

0884735050

Рейтинг
259 мнения

Рейтинг
259 мнения

МЦ Д-р Атанасов разполага със специалисти ортопеди, ендокринолог и ангиолог. Извършва се пълният набор от амбулаторни ортопедични прегледи и манипулации, включително ехографско изследване на тазобедрени стави при деца, вземане на отпечатък за производство на индивидуални ортопедични стелки, както и изследване на костната плътност на цяло тяло за навременна диагностика на остеопороза, оперативното лечение на различни видове увреди на опорно-двигателния апарат. Провежда пълен набор от доплерова сонография на кръвоносни съдове.

Провежда се лечение на дегенеративни ставни заболявания с различна локализация (гонартрози, коксартрози, спондилоартрози), лечение на травми (счупвания, контузии, луксации, рани). В ортопедичната практика се провеждат скринингови ехографски изследвания на бебета за дисплазия/луксация на тазобедрените стави, профилактични прегледи на подрастващите по отношение на плоскостъпие, гръбначни изкривявания. Изследване на костна плътност за навременно диагностициране на остеопороза - остеодензитометрия на бедрена шийка и поясни прешлени на апарат Hologic (USA).

МЦ Д-р Атанасов разполага със съвременна апаратура, необходима за правилното диагностициране на различни дегенеративни ставни заболявания, ортопедични и изследване на костна плътност.

- Ехографско изследване;
- Вземане на отпечатък за производство на индивидуални ортопедични стелки;
- Изследване на костната плътност на цяло тяло;
- Доплерова сонография на кръвоносни съдове.

МЦ Д-р Атанасов работи по договор с НЗОК и следните застрахователни компании: ЗАД България, Фи Хелт, ДЗИ, ЕВРОИНС, Медико 21АД, Дженерали -Закрила.

Повече информация
eurohealth.bg

Лекари

Д-р Емануела Захариева д.м.

Д-р Емануела Захариева д.м.

Ендокринолог · София

Най-ранен час: вторник в 09:40
Запази час
Работи с НЗОК Обявени цени
Д-р Дениз Бакалов

Д-р Дениз Бакалов

Ендокринолог, Вътрешни болести · София

Най-ранен час: 5 март в 16:00
Запази час
Обявени цени