МЦ Д-р Атанасов | Супердок

МЦ Д-р Атанасов

Медицински кабинет

София

Телефон

0884735050

Рейтинг
375 оценки

Рейтинг
375 оценки

МЦ Д-р Атанасов разполага със специалисти ортопеди, ендокринолог и ангиолог. Извършва се пълният набор от амбулаторни ортопедични прегледи и манипулации, включително ехографско изследване на тазобедрени стави при деца, вземане на отпечатък за производство на индивидуални ортопедични стелки, както и изследване на костната плътност на цяло тяло за навременна диагностика на остеопороза, оперативното лечение на различни видове увреди на опорно-двигателния апарат. Провежда пълен набор от доплерова сонография на кръвоносни съдове.

Провежда се лечение на дегенеративни ставни заболявания с различна локализация (гонартрози, коксартрози, спондилоартрози), лечение на травми (счупвания, контузии, луксации, рани). В ортопедичната практика се провеждат скринингови ехографски изследвания на бебета за дисплазия/луксация на тазобедрените стави, профилактични прегледи на подрастващите по отношение на плоскостъпие, гръбначни изкривявания. Изследване на костна плътност за навременно диагностициране на остеопороза - остеодензитометрия на бедрена шийка и поясни прешлени на апарат Hologic (USA).

МЦ Д-р Атанасов разполага със съвременна апаратура, необходима за правилното диагностициране на различни дегенеративни ставни заболявания, ортопедични и изследване на костна плътност.

- Ехографско изследване;
- Вземане на отпечатък за производство на индивидуални ортопедични стелки;
- Изследване на костната плътност на цяло тяло;
- Доплерова сонография на кръвоносни съдове.

МЦ Д-р Атанасов работи по договор с НЗОК и следните застрахователни компании: ЗАД България, Фи Хелт, ДЗИ, ЕВРОИНС, Медико 21АД, Дженерали -Закрила.

Допълнителна информация
eurohealth.bg

Лекари

Д-р Емануела Захариева, дм

Д-р Емануела Захариева, дм

Ендокринолог · София

Най-ранен час: 18 август 15:00
Запази час
Онлайн консултации Работи с НЗОК Обявени цени
Д-р Любомир Атанасов

Д-р Любомир Атанасов

Ортопед · София

Най-ранен час: Днес в 11:00
Запази час
Онлайн консултации Работи с НЗОК Работи с деца Обявени цени
Д-р Дениз Бакалов

Д-р Дениз Бакалов

Ендокринолог, Вътрешни болести · София

Най-ранен час: 10 септември 16:40
Запази час
Обявени цени
Healee

Направи онлайн консултация с лекар от

МЦ Д-р Атанасов

Свържи се с лекаря в Healee. Питай за симптоми и оплаквания, споделяй здравни данни, снимки, лабораторни резултати. Получи консултация и насоки за лечение.
Свържете се с клиниката

Свали Healee от App Store или Google Play, или ползвай на app.healee.com