ДКЦ Александра Хелф | Супердок

ДКЦ Александра Хелф

Диагностично-консултативен център
София
ул. Бачо Киро 8
024750909, 0879311108
alexandrahealth.bg
 • Обща информация

  ДКЦ "Александра Хелф" се намира на ул. "Бачо Киро" №8, в центъра на нашата столицата. Разположен е на 2 етажа във функционална и модерна сграда. На партерния етаж се намират регистратура, клинична лаборатория и кабинети, на втория етаж са разположени останалите кабинети.

 • Услуги

  В ДКЦ "Александра Хелф" може да откриете специалисти по кардиология, ангиология /съдови болести/, акушерство-гинекология, дерматология, уши-нос и гърло, ендокринология и болести на обмяната, гастроентерология, вътрешни болести, хирургия, неврология, офталмология и клинична лаборатория. Кабинетите са базирани така, че да осигурят удобство за пациентите в модерна обстановка. Предлагат се консултации на български, английски и руски език, водене на медицинска кореспонденция, асистанс по време на медицински процедури или консултации.

 • Оборудване

  ДКЦ "Александра Хелф" разполага с многофункционален съвременен 3D ехограф, ЕКГ апарат, модерна апаратура за изследване на слуха и направа на отоневрологични изследвания и микроскопия на ухо, авторефрактометър за компютърна диагностика и обективно измерване на диоптрите, биомикроскоп за изследване на окото и др.

 • Изследвания

  Извършват се насочени профилактични медицински прегледи по пакетни услуги, съобразени с работата на специализирани групи работещи. В ДКЦ Александра Хелф кабинетите по вътрешни болести, неврология, акушерство и гинекология, офталмология и др. са базирани така, че да осигурят удобство за пациентите в модерна обстановка. Тук може да получите консултация за персонално необходимите за Вас изследвания и специализирани прегледи, съобразени с пол, възраст, професия и др. Изградена е организация и има апаратура за ранно откриване на заболяванията, както и за склонност към определени болести.

 • Здравно осигуряване

  Партньорството на ДКЦ "Александра Хелф" с международни здравни застрахователи и асистанс компании, както и с обществени и частни клиники в София и страната, предоставя на нашите пациенти много сигурност и комфорт. ДКЦ Александра Хелф работи с повечето застрахователни компании в България, както и с направления по НЗОК.

Лекари