ДКЦ Александра Хелф - Бачо Киро | Супердок

ДКЦ Александра Хелф - Бачо Киро

Диагностично-консултативен център

София · ул. Бачо Киро 8

Телефон

024750909 · 0879311108

Рейтинг
1742 оценки

Рейтинг
1742 оценки

ДКЦ "Александра Хелф - Бачо Киро" се намира на ул. "Бачо Киро" №8, в центъра на нашата столицата. Разположен е на 2 етажа във функционална и модерна сграда. На партерния етаж се намират регистратура, клинична лаборатория и кабинети, на втория етаж са разположени останалите кабинети.

В ДКЦ "Александра Хелф - Бачо Киро" може да откриете специалисти по кардиология, ангиология /съдови болести/, акушерство-гинекология, дерматология, уши-нос и гърло, ендокринология и болести на обмяната, гастроентерология, вътрешни болести, хирургия, неврология, офталмология и клинична лаборатория. Кабинетите са базирани така, че да осигурят удобство за пациентите в модерна обстановка. Предлагат се консултации на български, английски и руски език, водене на медицинска кореспонденция, асистанс по време на медицински процедури или консултации.

ДКЦ "Александра Хелф - Бачо Киро" разполага с многофункционален съвременен 3D ехограф, ЕКГ апарат, модерна апаратура за изследване на слуха и направа на отоневрологични изследвания и микроскопия на ухо, авторефрактометър за компютърна диагностика и обективно измерване на диоптрите, биомикроскоп за изследване на окото и др.

Извършват се насочени профилактични медицински прегледи по пакетни услуги, съобразени с работата на специализирани групи работещи. В "Александра Хелф - Бачо Киро" кабинетите по вътрешни болести, неврология, акушерство и гинекология, офталмология и др. са базирани така, че да осигурят удобство за пациентите в модерна обстановка. Тук може да получите консултация за персонално необходимите за Вас изследвания и специализирани прегледи, съобразени с пол, възраст, професия и др. Изградена е организация и има апаратура за ранно откриване на заболяванията, както и за склонност към определени болести.

Партньорството на "Александра Хелф - Бачо Киро" с международни здравни застрахователи и асистанс компании, както и с обществени и частни клиники в София и страната, предоставя на нашите пациенти много сигурност и комфорт. "Александра Хелф - Бачо Киро" работи със следните застрахователни компании в България: Дженерали, Доверие, Уника, България Иншурънс, Булстрад, Фи Хелт, ДЗИ, Евроинс, Съгласие, Алианц и Европейска застрахователна и осигурителна компания, Животозастрахователен институт.

Допълнителна информация
alexandrahealth.eu

Лекари

Д-р Ася Наралиева

Д-р Ася Наралиева

Офталмолог (Очен лекар) · София

Най-ранен час: понеделник в 8:00
Запази час
Работи с деца