powered by

Венцислав Ангелов

Психолог

София

· 5 - 10 години опит
Най-ранен час: вторник в 9:30

Венцислав Ангелов е клиничен психолог в София с професионален опит в сферата на детската психотерапия. Обучен е по метода на Когнитивно-поведенческата терапия и в работата си прилага интегративен подход. Участвал е в няколко конгреса с международно участие. Съ-автор в сборник със случаи от клиничната практика. Има публикации на различни теми, свързани с психотерапията. Има опит в консултирането на възрастни, деца, тийнейджъри и техните семейства при различни проблеми - страхове, тревожности, междуличностни конфликти, загуби, депресия и др. Професионалните му компетенции са в индивидуалното психологично консултиране.

Образование

Завършва магистратура Клинична и консултативна психология към Софийски университет Св. Климент Охридски през 2016 г. и бакалавър Психология към Софийски университет "Св. Климент Охридски" през 2013 г.

Квалификации

Има множество допълнителни обучения, курсове и семинари с практическа насоченост.

Биография

Венцислав Ангелов реализира консултации и обучения в сферата на детската психотерапия, личностовото израстване, подобряване на родителската компетенция и др. Към момента практикува в МБАЛ и ДКЦ Вита.

Все още няма оставени оценки
Оценките в Супердок са от реални пациенти, резервирали час за преглед онлайн. Резервирайте час и споделете Вашето мнение!

Запази час

ДКЦ Вита База 1

София · ул. Драговица 9 · Телефон: 024522000 · 0889922000
Работи с деца
javascript loading...
Важна информация

От месец февруари 23 г. Венцислав Ангелов приема своите пациенти в База 1 на ДКЦ Вита, на ул. Драговица 9.