Здраве 14 - ДКЦ 14

Групова практика
София
бул. Д-р Стефан Сарафов 7
024040400
zdrave14sofia.com
 • Обща информация

  Здраве 14 е амбулатория за групова практика за първична медицинска помощ, разположена в сградата на ДКЦ 14 София. Вече 18 години 21 общопрактикуващи лекари обслужват контингент от 33 500 души в две смени – сутрин и след обяд, от понеделник до петък. Почти всички наши лекари вече имат специалност обща медицина и втора специалност. Искаме да дадем на своите пациенти възможности да създават повече, да се чувстват по-добре и да живеят по-дълго.

 • Услуги
  На Ваше разположение са манипулационна, аптека, регистратура с книжарница за медицински формуляри и ксерокс, обширна детска консултация, две отделни чакални - за деца и възрастни.
  Нашите пациенти са тройно осигурени, защото успоредно с нас работят дежурните лекари на медицински център ЛОРА - терапевт и педиатър - във всяка смяна през деня и през нощта, в съботни, неделни и празнични дни.
 • Оборудване
  Дежурните имат на разположение кола със шофьор и медицинска сестра и могат да извършват домашни посещения при необходимост.
 • Изследвания
  Използваме за консултации специалистите в ДКЦ 14, където сме разположени, както и в намиращите се наблизо медицински центрове, болници и базата на Медицинска академия. Имаме филиали ДКЦ 11, ДКЦ 21 и ДКЦ 23.
 • Здравно осигуряване
  Здраве 14 има сключен договор за обслужване на пациенти по Здравната каса.
Лекари