плюс Абонирай се

Варикс Клиник

Специализиран медицински център

София · кв. Горна баня, ул. Ореховски дол 7 (откъм ул. Вечерница)

Телефон

0882102120 · 024048575

Рейтинг
281 оценки

Рейтинг
281 оценки

Варикс Клиник е профилирана в диагностиката, лечението и профилактиката на венозните заболявания и в частност на минимално инвазивното лечение на разширени вени според европейските и световните стандарти. В клиниката се прилагат най-съвременните безкръвни методи за лечение, щадящи пациента – без нужда от болничен престой и продължително възстановяване, без необходимост от обща или спинална упойка, без шевове и обезобразяващи белези.

В ежедневната си работа специалистите от Варикс Клиник осъществяват както диагностика, лечение и профилактика на венозните заболявания, така и диагностика, профилактика и консервативно лечение на артериалните заболявания. Избира се най-подходящото лечение за всяка разширена вена, в зависимост от нейното състояние. Екипът от съдови специалисти изготвя персонален план за лечение с най-подходящите минимално инвазивни (безкръвни) методи.

В практиката си специалистите във Варикс Клиник използват най-съвременната апаратура за ултразвукова съдова диагностика (доплер на съдове), отговаряща на световните стандарти.

Във Варикс Клиник се извършва ултразвукова съдова диагностика на:

  • Венозна система: mapping (картографиране) на разширени вени, изследване на вени на долни и горни крайници, вена сафена магна и сафена парва, югуларни и вертебрални вени, на вена кава инфериор и супериор, висцерални вени: ренални и вена порте;
  • Артериална система: изследване на каротидни и вертебрални артерии, абдоминална аорта и аорто-илиачен - сегмент, висцерални артерии: ренални, мезентериални и тр. целиакус, на горни и долни крайници, скрининг за атеросклероза.
Допълнителна информация
varixclinic.bg

Лекари

Д-р София Антонова

Д-р София Антонова

62 оценки

Съдов хирург · София

Обявени цени
Най-ранен час: 3 юни 13:30
Запази час
Д-р Ангел Радев

Д-р Ангел Радев

147 оценки

Ангиолог · София

Обявени цени
Най-ранен час: 5 юни 09:30
Запази час
Д-р Антоан Спасов

Д-р Антоан Спасов

168 оценки

Ангиолог · София

Обявени цени
Най-ранен час: вторник в 9:00
Запази час