Варикс Клиник | Супердок

Варикс Клиник

Специализиран медицински център

София · кв. Горна баня, ул. Ореховски дол 7 (откъм ул. Вечерница)

Телефон

0882102120 · 024048575

Рейтинг
55 оценки

Рейтинг
55 оценки

Варикс Клиник е профилирана в диагностиката, лечението и профилактиката на венозните заболявания и в частност на минимално инвазивното лечение на разширени вени според европейските и световните стандарти. В клиниката се прилагат най-съвременните безкръвни методи за лечение, щадящи пациента – без нужда от болничен престой и продължително възстановяване, без необходимост от обща или спинална упойка, без шевове и обезобразяващи белези.

В ежедневната си работа специалистите от Варикс Клиник осъществяват както диагностика, лечение и профилактика на венозните заболявания, така и диагностика, профилактика и консервативно лечение на артериалните заболявания. Избира се най-подходящото лечение за всяка разширена вена, в зависимост от нейното състояние. Екипът от съдови специалисти изготвя персонален план за лечение с най-подходящите минимално инвазивни (безкръвни) методи.
В клиниката се извършва и лазерна епилация за всички зони и всеки тип кожа.

В практиката си специалистите във Варикс Клиник използват най-съвременната апаратура за ултразвукова съдова диагностика (доплер на съдове), отговаряща на световните стандарти. Лазерната епилация се осъществява чрез PRIMELASE HR Excellence - диодна лазерна технология, която се характеризира с най-голямата пикова мощност на пазара. Използва много къси импулси с висока доза енергия и технология за охлаждане на апликаторите.

Във Варикс Клиник се извършва ултразвукова съдова диагностика на:

  • Венозна система: mapping (картографиране) на разширени вени, изследване на вени на долни и горни крайници, вена сафена магна и сафена парва, югуларни и вертебрални вени, на вена кава инфериор и супериор, висцерални вени: ренални и вена порте;
  • Артериална система: изследване на каротидни и вертебрални артерии, абдоминална аорта и аорто-илиачен - сегмент, висцерални артерии: ренални, мезентериални и тр. целиакус, на горни и долни крайници, скрининг за атеросклероза.
Допълнителна информация
varixclinic.bg

Лекари