Saliev Dental Care | Супердок

Saliev Dental Care

Дентален център
София
ж.к. Студентски град, ул. Атанас Иширков 31 офис 9
0876166167
www.salievdentalcare.com
 • Обща информация

  Салиев Дентал Кеър е дентална практика с 3 годишна история. Екипът ни е изграден от амбициозни хора, в търсене на новото и иновативното не само в процеса на лечение, а и във взаимоотношенията с пациентите. Лекарите, които ще Ви прегледат и ще поемат Вашето лечение, когато имате нужда, са д-р Никос Стамулис, д-р Виолета Велчева, д-р Ерхан Салиев. Ние сме екип, ние сме отбор, за “Отборна грижа за вашата усмивка”. В приятна и уютна обстановка далеч от визията на класически кабинет може да се насладите на хубавото ни кафе докато четете книга, да послушате хубава музика по Ваш избор.

 • Работно време
  Понеделник
  08:00 - 20:00
  Вторник
  08:00 - 20:00
  Сряда
  08:00 - 20:00
  Четвъртък
  08:00 - 20:00
  Петък
  08:00 - 20:00
  Събота
  Неработен
  Неделя
  Неработен
 • Услуги

  Консервативно лечение, Естетика, Хирургия, Имплантология, Протетика, Пародонтология, RVG (радиовизиография), Фотодиагностика Smile Design.

 • Оборудване

  Практиката ни разполага с два модерно оборудвани дентални стола, рентгенов апарат, анестезиологична апаратура, фотостудио за дигитализирано моделиране на усмивка, както и задължителните висококачествени продукти на лицензирани фирми, рентген - радиовизиограф RVG, имплантологична апаратура, ендодонтски мотор, анестезиологичен монитор.

 • Изследвания

  Салиев Дентал Кеър предлага фотодиагностика Smile Design, сегментни RVG рентгенографии.

 • Здравно осигуряване

  При пациенти с допълнително здравно осигуряване, прегледите се заплащат и се издават нужните документи за възстановяване на средствата от съответния фонд.

Лекари