плюс Абонирай се

Очен център Корнеа

Очен център

София · ж.к. Лозенец, ул. Якубица 21

Телефон

0885949099

Рейтинг
102 оценки

Рейтинг
102 оценки

Очен център Корнеа е първият по рода си център на Балканския полуостров, изграден по алгоритъм на TFOS (Tear Film and Ocular Surface Society). Фокусът на Корнеа пада върху заболяванията на преден очен сегмент, състояния повлияващи качеството и количеството на зрението и методи за корекция на зрението. Очен център Корнеа предоставя иновативни решения на мултифакторни очни заболявания и неинвазивни методи за естетични процедури.

В Очен център Корнеа се извършва апаратно лечение на сухо око/ дисфункция на мейбомиевите жлези, ечемик - халацион/ хордеолум, блефарити и друго.

Очен център Корнеа разполага с висок клас цялостна апаратура за лечение и диагностика на множество очни заболявания: авторефрактометър, биомикроскоп с фотошпалт и модул за изследване на очна повърхност, диоптромер, роговичен топограф, монитор за изследване на зрителна острота, IPL - за лечение на сухо око, неопаративно лечение на халацион, ABMAX - дълбоко почистване на миглените ръбове при блефарити, TIXEL- за лечение на сухо око и естетични процедури, офталмоскоп, екзофталмометър.

В Очен център Корнеа се извършват: цялостен анализ на очна повърхност и слъзен филм, роговична топография, инфрачервено заснемане на мейбомиевите жлези, оглед на очно дъно с леща на Голдман, пахиметрия, тонометрия, тест за цветоусещане по Ишихара, .

Допълнителна информация
cornea.bg

Лекари

Д-р Галатея Цветкова

Д-р Галатея Цветкова

41 оценки

Офталмолог (Очен лекар) · София

Работи с деца Обявени цени
Най-ранен час: 26 юни 12:00
Запази час
Д-р Хюлия Рюстемова

Д-р Хюлия Рюстемова

570 оценки

Офталмолог (Очен лекар) · София

Обявени цени
В момента няма свободни часове
Запази час