МЦ Св. Димитър - Център | Супердок

МЦ Св. Димитър - Център

Специализиран медицински център

София

Телефон

0897092944

Рейтинг
50 оценки

Рейтинг
50 оценки

Медицински център Св. Димитър София е създаден през 2001 г., като през периода на съществуването му са изградени два медицински центъра в столицата – в центъра и в квартал Бояна. Първият се намира в непосредствена близост до Институт за спешна помощ Пирогов, като в него (освен акушер-гинеколози) работят медицински специалисти в областите вътрешни болести, и урология. Вторият е създаден праз 2010 г. и се отличава с действащите в него кабинети на акушер-гинеколог, интернист, ендокринолог, уролог, мамолог.

Екипът специалисти в МЦ Свети Димитър работи изцяло в полза на пациента. Именно поради тази причина обслужването на пациентите е организирано в затворен цикъл. Акцентът на дейността е акушерството и гинекологията и всички услуги, свързани с тях – профилактични гинекологични прегледи, женска консултация, 4D ехография и т.н. Една от най-иновативните и често използвани от пациентите услуги на центъра е ранният скрининг – от девета гестационна седмица. Тук бременните жени могат да се чувстват напълно спокойни, тъй като грижите за очакваното дете са поверени на едни от най-добрите специалисти.

Оборудването в Медицински център Свети Димитър София е на най-високо ниво. Тук се следват всички новости в областта на акушер-гинекологията и медицината. Уредите за диагностика са:
- 2D ехограф
- 3D ехограф
- 4D фхограф
- Ехограф с цветен доплер
- Видеоколпоскоп
- Трансректална и трансвагинална ехография
- ЕКГ
- Фетален монитор.

В центъра се извършват следните изследвания: неинвазивен пренатален тест за генетични аномалии, лабораторни изследвания, цитонамазка, микробиология и др. Партньори на МЦ Св. Димитър в областта на медицината са МБАЛ Света София, лаборатория Лора, лаборатория Цибалаб, лаборатория на IV-та МБАЛ, лаборатория Геника, д-р Илиев – патолог и др.

Допълнителна информация
svdimitar-medcenter.com

Лекари

Д-р Димитър Георгиев

Д-р Димитър Георгиев

Акушер-гинеколог · София

Най-ранен час: сряда в 11:00
Запази час
Работи с НЗОК Работи с деца Обявени цени