МЦ Спектромед - ВМА | Супердок

МЦ Спектромед - ВМА

Медицински център

София · ул. Св. Георги Софийски 3, ет. 1

Телефон

029225867

Рейтинг
626 оценки

Рейтинг
626 оценки

Медицински център Спектромед е едно от утвърдените с годините лечебни заведения за доболнична помощ в София. Основан през 2000 г. с мисията да бъде медицинско заведение, отговарящо на стандартите в частното здравеопазване. Нашият мултидисциплинарен екип предлага на пациенти от София и страната широк спектър от медицински дейности и услуги – консултации с утвърдени специалисти работещи във Военномедицинска академия, целенасочена и в пълен обем диагностика и лечение, профилактика, а при необходимост и болнично лечение във ВМА.

МЦ Спектромед предлага диагностика и лечение в следните кабинети: акушер-гинеколог, гръдна хирургия, урология, гастроентерология, съдова хирургия, хетология, нефрология, ортопедия, травматология, детска ортопедия, обща хирургия, неврология, профилактични прегледи на фирми.

Специалистите в МЦ Спектромед разполагат с нова и съвременна медицинска апаратура за диагностика и лечение на различни заболявания.

В центъра се провеждат всички видове необходими изследвания.

МЦ Спектромед работи по договор с Национална здравноосигурителна каса (НЗОК), но предлага и свободен платен прием на пациенти.

Лекари

Д-р Иван Попадийн

Д-р Иван Попадийн

Гастроентеролог · София

Видео консултации
Най-ранен час: сряда в 15:45
Запази час
Обявени цени
Най-ранен час: сряда в 15:45
Д-р Светла Иванова

Д-р Светла Иванова

Акушер-гинеколог · София

Най-ранен час: 17 октомври 14:40
Запази час
Работи с НЗОК Обявени цени
Най-ранен час: 17 октомври 14:40