плюс Абонирай се

МЦ Спектромед - ВМА

Медицински център

София · ул. Св. Георги Софийски 3, ет. 1

Телефон

029225867

Рейтинг
1039 оценки

Рейтинг
1039 оценки

Медицински център Спектромед е едно от утвърдените с годините лечебни заведения за доболнична помощ в София. Основан през 2000 г. с мисията да бъде медицинско заведение, отговарящо на стандартите в частното здравеопазване. Нашият мултидисциплинарен екип предлага на пациенти от София и страната широк спектър от медицински дейности и услуги – консултации с утвърдени специалисти работещи във Военномедицинска академия, целенасочена и в пълен обем диагностика и лечение, профилактика, а при необходимост и болнично лечение във ВМА.

МЦ Спектромед предлага диагностика и лечение в следните кабинети: акушер-гинеколог, гръдна хирургия, урология, гастроентерология, съдова хирургия, хетология, нефрология, ортопедия, травматология, детска ортопедия, обща хирургия, неврология, профилактични прегледи на фирми.

Специалистите в МЦ Спектромед разполагат с нова и съвременна медицинска апаратура за диагностика и лечение на различни заболявания.

В центъра се провеждат всички видове необходими изследвания.

МЦ Спектромед работи по договор с Национална здравноосигурителна каса (НЗОК), но предлага и свободен платен прием на пациенти.

Лекари

Д-р Иван Попадийн, дм

Д-р Иван Попадийн, дм

117 оценки

Гастроентеролог · София

Онлайн консултация Обявени цени
Най-ранен час: Утре в 15:40
Запази час
Д-р Николай Драганов

Д-р Николай Драганов

1250 оценки

Ортопед · София

Работи с деца Обявени цени
Най-ранен час: 22 януари 14:00
Запази час
Д-р Светла Иванова

Д-р Светла Иванова

1550 оценки

Акушер-гинеколог · София

Работи с НЗОК Обявени цени
Най-ранен час: 11 декември 13:40
Запази час