МЦ Победа | Супердок

МЦ Победа

Специализиран медицински център
Варна
ул. Акад. Андрей Сахаров 27
052580177
mcpobeda.com
 • Обща информация

  МЦ Победа е създаден с основната мисия да дарява здраве, предлагайки качествени медицински услуги в областта на физиотерапията и рехабилитацията за деца и възрастни. В центъра работят едни от най-добрите професионалисти във Варна, доказали своите умения, прилагайки най-съвременните методи за диагностика и лечение. За първи път във Варна физиотерапевти работят заедно с ортопеди и невролози предлагайки индивидуална комплексна лечебно-оздравителна програма, включваща високо квалифициран медицински преглед от лекарски екип и модерна физиотерапия с различни процедури провеждани от специалисти.

 • Работно време
  Понеделник
  08:00 - 20:00
  Вторник
  08:00 - 20:00
  Сряда
  08:00 - 20:00
  Четвъртък
  08:00 - 20:00
  Петък
  08:00 - 20:00
  Събота
  09:00 - 16:00
  Неделя
  Неработен
 • Услуги

  - Физиотерапия и рехабилирация - лечение на пациенти с продължителни или хронични заболявания, рехабилитация след травми и/или операции, възстановителна терапия след тежко боледуване;
  - Възстановяване на гръбначен стълб;
  - Масажи;
  - PRP терапия (плазмотерапия) - революционен, алтернативен метод в медицината, представляващ инжектиране на повишена концентрация на тромбоцити в увредената част на става, сухожилие, кост или кожа с цел стимулиране на естествения оздравителен процес;
  - Специализирани дейности при лекари ортопеди и невролози

 • Оборудване

  МЦ Победа е оборудван с най-новите и модерни уреди за физиотерапия и рехабилитация.

 • Изследвания

  За удобство на своите пациенти МЦ Победа, съвместно с лаборатория "Надежда", предлага високоспециализирани медико-диагностични изследвания.

 • Здравно осигуряване

  Центърът е регистриран и работи както с Националната Здравноосигурителна Каса (НЗОК), така също и с платени приеми при лекари специалисти.

Лекари