МЦ Медищит | Супердок

МЦ Медищит

Медицински център

Стара Загора · ул. Св. Княз Борис 15

Телефон

042621356 · 0886909020

Рейтинг
558 оценки

Рейтинг
558 оценки

В Медицински център Медищит работят екип от специалисти с желанието да бъдат максимално полезни за пациентите, да са техни консултанти за постигане на по-добро здраве и качество на живот. В МЦ Медищит държим изключително на профилактиката, като най-надеждно оръжие в ръцете на съвременната медицина за подобряване качеството на живот на нашите пациенти.

Сърдечно-съдовите, неврологичните заболявания, ендокринологичните заболявания и болестите на обмяната, гинекологичните, онкологичните заболявания, са сред най-разпространените в съвременния свят. Специалистите от петте клинични специалности в МЦ Медищит позволяват комплексно здравно обслужване на своите пациенти, дават възможност както за широка и бърза диагностика, така и за своевременно и ефективно лечение. Това спестява на пациентите време и средства.

За всички нас е въпрос на чест, морал и висок професионализъм да работим с най-съвременните методи и изследвания, с най-нова и модерна медицинска апаратура в съответствие на всички изисквания за добрата медицинска практика.

МЦ Медищит предлага всички видове изследвания необходими за правилното диагностициране и профилактика.

МЦ Медищит работи с Национална здравноосигурителна каса.

Лекари