МЦ Медикал плюс | Супердок

МЦ Медикал плюс

Специализиран медицински център

Варна

Телефон

0883338817 · 0883980688

Рейтинг
334 оценки

Рейтинг
334 оценки

Медицински център Медикал плюс е здравно заведение, в което всеки от специалистите е от най-добрите в своята област. Поемаме ангажимента не само да лекуваме заболяването с най-съвременните методики, но и да се отнесем към Вас с разбиране и съпричастност, защото всеки пациент боледува различно и преживява стреса от заболяването различно. Това е и нашата мисия - да Ви направим активен участник в етапите на излекуването, като уважим мнението Ви, предоставим ясни и разбираеми обяснения за целия процес от поставянето на диагнозата, през средствата за лечение, до овладяването на заболяването.

В медицински център Медикал плюс можете да намерите специалисти в следните направления:
- Акушерство и гинекология;
- Психиатрия и психотерапия;
- Дерматология и венерология.

Центърът е оборудван с ехографи, колпоскоп, дерматоскоп, електрокоагулатор, CO2 лазер, модерна апаратура за фототерапия UVB 311 nm лъчи, високофокусиран ултразвук за лечение на стрес (инконтиненция и десцензус) на влагалището, Криопен - медицински уред за безболезнено премахване на кожни образувания при деца и възрастни, алергични към упойки.

Медицинският център работи с Националната здравно-осигурителна каса (НЗОК). За пациенти с допълнително здравно осигуряване във всички здравно-осигурителни фондове, центърът издава амбулаторен лист и фактура за извършените манипулации и прегледи, на базата на които сумата се възстановява от застрахователя.

Допълнителна информация
medicalplus.bg

Лекари

Доц. Мила Бояджиева, дм

Доц. Мила Бояджиева, дм

Ендокринолог · Варна

Най-ранен час: 1 октомври 17:25
Запази час
Работи с деца Обявени цени
Д-р Мария Ангелова

Д-р Мария Ангелова

Акушер-гинеколог, Репродуктивна медицина · Варна

Най-ранен час: понеделник в 11:30
Запази час
Работи с деца
Д-р Росица Мурад

Д-р Росица Мурад

Акушер-гинеколог, Репродуктивна медицина · Варна

Най-ранен час: четвъртък в 14:20
Запази час
Работи с НЗОК